Nyheder — Valentin

Ugens Darling i uge 7/ 2013 - Hjertet som symbol

Slået op af Helene Juul den

Uha, det er da vist for længe siden jeg har lavet en "Ugens Darling"!
Det tager tid .. og tid har jeg ikke haft for meget af den sidste måneds tid, men hvilken bedre anledning end i dag, Valentins Dag, til at lave en ny "Ugens Darling"?!?!?!

 
Den 14. februar er kendt som "de elskendes helligdag". På denne dag udveksler par kort, blomster, chokolade eller andre former for kærlige gaver.


Valentinsdag...

Læse mere →

Valentine mosaik

Slået op af Helene Juul den

I dag er det Valentine's dag ... og selvom man måske ikke ligefrem "fejrer" den, så er hjertet som symbol og motiv jo alligevel universielt og tidsløst.

Jeg har lavet en lille Valentine mosaik til jer med forskellige gode ideer og inspiration ... og de ligger faktisk helt gratis og offentlig tilgængelige på nettet ... lige til at downloade

Øverst til venstre en sød mug rug i hjertefacon fra...

Læse mere →

Hjerter & kærester

Slået op af Helene Juul den

Da jeg kom ind med 4-toget (ja, det gjorde jeg faktisk) fra København i går, gik jeg næsten direkte ned og hentede min elskede fra hans job. Jeg nåede dog lige at købe et par nye jeans og et par buseronner i forårsfarver inden vores rendezvous. Han havde godt nok lydt lidt "mistænksom", da jeg ringede og forslog, at vi skulle mødes i byen, når nu jeg alligevel var i byen og vi var børnefri, men...

Læse mere →