En hjælpende hånd ... øh pote

Slået op af Helene Juul den

Her nydes Påsken og ferien i fuld drag. Det betyder (naturligvis) ikke, at her ikke også arbejdes. Sådan ser mit liv jo ud. Jeg har været i butikken et par gange, men er stadig ikke i bund med online-ordrene fra fødselsdagen ... men bare rolig alle skal nok få, hvad de har bestilt - hvis det ikke er udsolgt ;-)

Jeg¨har også været på skolen en hel dag og forberede engelsk eksamen med en kollega ...

Og så syr jeg. Jeg har virkelig har måtte holde mig selv i skindet for ikke at starte nyt, men har været en  god pige og har i stedet for færdigjort 3 projekter, så nu er det smukke Marie Antoinette BOM tæppe endelig blevet færdig-pyntet. Det nåede jeg aldrig sidste år - og kender I ikke det? Får man ikke gjort tingene færdig med det samme, så kan det knibe. Det var jo monteret, quiltet og lukkekanten syet på og noget af pynten var der .... ja også har det altså ligget siden.

Men, lige nu arbejder Wenche så sveden springer med bl.a. lave et mønsterhæfte på engelsk, som hun skal have med til Spring marked i USA  ... og så skulle der jo nogle billeder også af min udgave af vores fælles BOM. Senere på året vil det også være muligt at købe Marie Antoinette projektet som et mønsterhæfte på dansk/norsk.

Ud over Marie A-BOM tæppet har jeg nu yderligere 2 store tæpper færdige. De sidste par dage har således stået i lukkekanternes tegn ... sådan ca. 20 meter.


Begge quilts syet i repro-stoffer - det ene af eget design og det andet designet af Lori Smith, der designer quilts, der ser ud som om de er flere hundrede år gamle - altså lige efter mit hoved ;-)
Jeg forhandler flere af Lori's smukke mønstre i butikken - og har også brugt et af dem som BOM et år.

Når man er katte-ejer er det særdeles nemt at blive populær, når man er igang med at sy lukkekanter. Nellie, der ellers ikke er en skødekat kunne slet ikke lade mig være her de sidste par dage.


Det kan godt være svært at sy, når der ligger en kat på quilten ...
Fortsat god Påske til alle, håber den bliver kreativ og hyggelig som min ..

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.