Nyheder — miniquilts

OEMQG udstilling til Træf 2018 i Odense

Slået op af Helene Juul den

På træffet i Odense i weekenden 25.-26. august var der en lille særudstilling af moderne miniquilts fra en gruppe, som kalder sig OEMQG. OEMQG står for Østjysk Moderne Quilte Gruppe. Den oprindelige (udstillende) gruppe bestod af 9 quiltere fra det Østjyske område. Vi har netop optaget yderligere 2 medlemmer og er nu 11.

Vi er en gruppe tøser, der kender hinanden lidt på kryds og tværs og vi har pt...

Læse mere →

Vinderne i butikkens miniquilt konkurrence!

Slået op af Helene Juul den

I dag kan vi udråbe vinderne i butikkens rød/hvide miniquilt konkurrence. Der blev indleveret 35 quilts til konkurrencen. Kun de 34 deltog i konkurrencen, da en af deltagerne havde afleveret 2 quilts til samme kategori.

Jeg er utrolig glad for at så mange havde lyst til at være med i konkurrencen. De fine quilts var med til at gøre det ekstra festligt til butikkens 10-års fødselsdag. Alle quilts...

Læse mere →

Tør du tage udfordringen? Rød/hvid miniquilts konkurrence hos Helene Juul Design

Slået op af Helene Juul den

I 2011 var der en udstilling i New York som jeg UTROLIG GERNE ville have deltaget i, "Infinite Variety: Three Centuries of Red and White Quilts" arrangeret af The American Folk Art Museum.


Det skulle have været en HELT FANTASTISK udstilling idet quilts'ne hang fra loftet, oplyst i et ellers mørkt rum



Her i efteråret udkom så bogen med billeder af de smukke quilts fra udstillingen


"Red and White...

Læse mere →

Mini-udstilling af mini-quilts i butikken

Slået op af Helene Juul den

I dag har jeg været i butikken og hænge en lille mini-udstilling af mini-/dukkequilts op i butikken. Fælles for disse quilts er at de alle er syet i reproduktionsstoffer fra 1800-tallet eller fra 1930'erne.

 
Det er som skrevet en mini-udstilling - i alt er der 22 forskellige små quilts, men jeg synes alligevel at de ser flotte ud som de hænger der på tørresnorene.

De udstillede quilts er syet afPia...

Læse mere →