Nyheder — Pia Vedsted Bruhn

Mini-udstilling af mini-quilts i butikken

Slået op af Helene Juul den

I dag har jeg været i butikken og hænge en lille mini-udstilling af mini-/dukkequilts op i butikken. Fælles for disse quilts er at de alle er syet i reproduktionsstoffer fra 1800-tallet eller fra 1930'erne.

 
Det er som skrevet en mini-udstilling - i alt er der 22 forskellige små quilts, men jeg synes alligevel at de ser flotte ud som de hænger der på tørresnorene.

De udstillede quilts er syet afPia...

Læse mere →

Ugens Darling - venskab og venskabsquilts

Slået op af Helene Juul den

Denne uge er Ugens Darling hverken en designer eller en farve … men en hyldest til venskaber og den gamle tradition med at sy i fællesskab for at glæde en fælles ven.

billedet lånt her

Signatur eller venskabsquilts, som de også kaldes er som regel skabt i fællesskab, som en gruppes præstation. Ideen er at en gruppe mennesker (familie, naboer og lign.) samles og ved fælles hjælp syr en quilt, som...

Læse mere →

Seven Sisters kursus i butikken i dag...

Slået op af Helene Juul den

I dag har Pia holdt et kursus i butikken i at sy den traditionelle blok, der hedder "Seven Sisters".Ved hjælp af et rigtig smart skabelon sæt fra Marti Michelle kan man sy denne blok forholdsvis enkelt og hurtigt ... jeg var i allefald imponeret over at kursisterne havde fået syet hver deres blok, da jeg kom med kage til kaffen ... og nogle var gået igang med blok nr. 2.

Her er er en lillesøster...

Læse mere →

Bededag & Bøger

Slået op af Helene Juul den

Fredag den 4. og lørdag den 5. maj er butikken i Kolt lukket pga. Bededag. Netbutikken vil naturligvis have åbent alligevel, men erfaring viser at mange går i haven eller tager på tur med campingvognen i Bededagsferien ... fremfor at handle stof ;-)


Det er ellers blevet flittigt diskuteret på det sidste om vi (arbejdstagerne) skal have lov til at beholde denne fridag. Der skal jo klemmes nogle...

Læse mere →

Pre-cut kursus med Pia/ hold 2

Slået op af Helene Juul den

I dag var det så tid til endnu et Pre-cut kursus med Pia i butikken. Igen var der 8 glade kursister, der var mødt op for at lege med Jelly Rolls, charm packs, layer cakes ... og hvad er nu ellers er af lækre "udskæringer".


2 af kursisterne, Lene og Gitte, blev så inspireret af Pias Sampler at de gik i gang med hver sin version. Lene i 1930'er stoffer
og Gitte i 1800-tals repros
Inger syede noget...

Læse mere →