Nyheder — dukkequilt

Mini-udstilling af mini-quilts i butikken

Slået op af Helene Juul den

I dag har jeg været i butikken og hænge en lille mini-udstilling af mini-/dukkequilts op i butikken. Fælles for disse quilts er at de alle er syet i reproduktionsstoffer fra 1800-tallet eller fra 1930'erne.

 
Det er som skrevet en mini-udstilling - i alt er der 22 forskellige små quilts, men jeg synes alligevel at de ser flotte ud som de hænger der på tørresnorene.

De udstillede quilts er syet afPia...

Læse mere →

Repro-abonnement 2013

Slået op af Helene Juul den

Som nogen af jer måske har set på Wenches blog er vi så småt ved at være klar til udsendelse af årets første abonnementspakke ... nogen af os måske mere klar end andre ;-)

Her kom der lige en tøse-sy-weekend og et BOM kursus i vejen, så mine repropakker er altså ikke helt klar endnu, men jeg regner med at de bliver det i løbet af ugen.

Vi har kørt dette abonnement siden 2004 og er nu kommet til...

Læse mere →

Overvældet ...

Slået op af Helene Juul den

Det er nok det ord, der passer bedst på, hvordan jeg har det lige nu. Måske ikke helt som damen her

billedet lånt her

men tilmeldinger til Efterårets kursusprogramSTRØMMER IND i min e-postkasse; nogle kurser ER optaget, andre er tæt på at være det ... og det er bare et par dage siden, at programmet blev sendt ud. Så sidder du og OVERVEJER om du skal melde dig på et kursus, så skal du nok ikke tænke...

Læse mere →

Fokus II - hvad synes du?

Slået op af Helene Juul den

Tak til alle jer, der har lagt en eller flere kommentarer på mit indlæg om at holde fokus. Herligt at vide, at mange kan genkende dette fra sig selv ... og vil være med til at prøve at holde fokus dennne sommer på nogle af de forsømte projekter, som mange af os har liggende rundt omkring.

Nu er min halve stjerne blevet til en hel. Den skal have en kant (5 cm) og jeg har holdt audition i haven her...

Læse mere →