Nyheder — Helene

Vinterferie...

Slået op af Helene Juul den

Uge 7 står i Vinterferiens tegn her ....


Sidste hjemmeboende unge er sendt til Østrig på skiferie og manden er på arbejde, så jeg NYDER en uge i fred og ro... med fri fra både skolejobbet og butikken. Den fysiske butik i Kolt er lukket i denne uge, men da jeg jo er hjemme, så holder netbutikken åben, hvis der skulle opstå behov ... og det gør der jo indimellem. Da jeg jo HOLDER FERIE, så stalker...

Læse mere →

Hvad lavede jeg egentlig????

Slået op af Helene Juul den

Ja, det spørgsmål har jeg faktisk stillet mig selv et par gange i 2014. Året, der på mange måder blev mit "annus horribilis".

Spørgsmålet kunne gå på hvad der egentlig skete den søndag i det tidlige januar, da jeg "væltede" rundt på badeværelset og slog - især mit hoved - godt og grundigt?

Men, også på ... hvad fik jeg så egentlig lavet i 2014 ... sådan rent symæssigt. Når jeg tænker tilbage på...

Læse mere →

Mini-udstilling af mini-quilts i butikken

Slået op af Helene Juul den

I dag har jeg været i butikken og hænge en lille mini-udstilling af mini-/dukkequilts op i butikken. Fælles for disse quilts er at de alle er syet i reproduktionsstoffer fra 1800-tallet eller fra 1930'erne.

 
Det er som skrevet en mini-udstilling - i alt er der 22 forskellige små quilts, men jeg synes alligevel at de ser flotte ud som de hænger der på tørresnorene.

De udstillede quilts er syet afPia...

Læse mere →

Når katten er ude ...

Slået op af Helene Juul den

spiller musene på bordet ... er der som bekendt et ordsprog, der lyder.

Her er det ikke katten ... men mand og børn, der er ude (i hvert deres ærinde) ... og det er mig, der musen. Jeg er alene hjemme HELE weekenden (fredag eftermiddag til søndag aften)!
Skønt, ikke? Eller? ;-)

Jo, jeg nyder stilheden ... og nyder at jeg kan gøre som jeg vil (men hvad vil jeg?) ... og jeg nyder helt bestemt at der...

Læse mere →

Verden i farver

Slået op af Helene Juul den

Da regnen - for en gangs skyld - ikke stod ned i stride strømme, besluttede vi os for at tage en tur til Århus og se byens nye vartegn "Your Rainbow Panorama" (ja, spøjst navn, men i daglig tale blot kaldt "Regnbuen") på topppen af kunstmuseet AROS. Det var en rigtig fin oplevelse, der varmt kan anbefales.

Efter et par omgange i regnbuen og en tur rundt på Aros tagterasse, gik vi en tur igennem...

Læse mere →