Når katten er ude ...

Slået op af Helene Juul den

spiller musene på bordet ... er der som bekendt et ordsprog, der lyder.

Her er det ikke katten ... men mand og børn, der er ude (i hvert deres ærinde) ... og det er mig, der musen. Jeg er alene hjemme HELE weekenden (fredag eftermiddag til søndag aften)!
Skønt, ikke? Eller? ;-)

Jo, jeg nyder stilheden ... og nyder at jeg kan gøre som jeg vil (men hvad vil jeg?) ... og jeg nyder helt bestemt at der ikke er nogen, der forlanger NOGET af mig.

Jeg spiser hvad jeg vil - når jeg vil ... og indtil videre har det bl.a. inkluderet nogle af mine favoritspiser som Stjerneskud


is til dessert
 
og masser af mokka og chokolade
det er sikkert godt (bedre) for figuren at jeg ikke er alene hjemme så tit ;-) 
 
Hvad der er værre er, at jeg sover DÅRLIGT når jeg er alene. Sidder og hænger oppe til klokken er 3-4 stykker ... og føler mig træt ... men så snart jeg kommer i seng er jeg VÅGEN
så det bliver man jo lidt træt af (hø hø)...
 
og nu har jeg tilbragt det meste af eftermiddagen siden jeg kom hjem fra butikken med at overbevise mig selv om at jeg IKKE skal gå i seng for at få den "middags"-lur jeg trænger så gevaldigt til fordi jeg ikke har sovet i nat.  
 
Egentlig skulle jeg sy ... på årets første udfordring i Design Udfordringen (DU2012), for første mødegang er næste lørdag og jeg har ikke noget at vise frem endnu. Her er et billede af de stoffer vi alle har fået udleveret (af mig ;-)
 
 
med opgaven "Gør hvad du vil ... ", hvilket i sig selv er en udfordringe ... og så skal det være "moderne" quilt denne gang .... og det er jo en anden udfordring ... og så har jeg udfordret mig selv yderligere ved at vælge at jeg SKAL sy på maskine, selvom jeg hellere vil hen og hygge i sofaen med lidt håndsytøj.
 
Og således udstyret med et helt Kinderæg af udfordringer ... handicappet af min midlertidige søvnløshed (den forsvinder straks når manden i huset træder ind af døren) ... og udstyret med mere chokolade
 
 og en frisk kande kaffe ... er jeg nu klar til at se en lang lørdag aften/nat i øjnene .... nok ikke helt frygtløst ;-)
 
Hvad gør du på sådan en lørdag? Vil du holde mig med selskab?

 


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.