Fokus II - hvad synes du?

Slået op af Helene Juul den

Tak til alle jer, der har lagt en eller flere kommentarer på mit indlæg om at holde fokus. Herligt at vide, at mange kan genkende dette fra sig selv ... og vil være med til at prøve at holde fokus dennne sommer på nogle af de forsømte projekter, som mange af os har liggende rundt omkring.

Nu er min halve stjerne blevet til en hel. Den skal have en kant (5 cm) og jeg har holdt audition i haven her til morgen. Jeg har indsnævret feltet til 5 potentielle kandidater, ser her:

2 forskellige brune og 2 forskellige violette, men så fandt jeg også lige denne (beige øverst), som egentlig også er meget pæn, men måske for lys?

Og så skal jeg også finde ud af, hvordan den skal quiltes ... hm ... sådan en 8-pointed star har MANGE sømme og jeg vil helst undgå at skulle sidde og quilt rundt i alle de små diamanter. Overvejer en fladedækkende quilting som f.eks. en Baptist Fan, som jeg bare synes er så lækker ... og som passer ganske godt til denne type quilt - også rent historisk. Se f.eks.  dette link her. Andre mulighed for denne type "all-over"/fladedækkende quiltning kunne være clam shells, her lavet på maskine
Lige linjer, der danner terne - enten "på lige" eller diagonalt kunne også være en mulighed ... og hvis jeg lavede disse dobbelte, ville det i højere grad ligne en gammel quilt.

En fladedækkende quilting som f.eks. det man kalder "Elbow quilting" kunne også være en mulighed. Den har Barbara Brackman beskrevet i sin "Quilts from the Civil War"
Jeg ved godt , hvad jeg hælder til ... men hvad synes du?
Apropos fokus ... så started jeg egentlig med at færdiggøre juledækkeservietten, som jo bare manglede 30 cms kant syet til i hånden. Det var jo hurtigt gjort ... og så var jeg igang ...
Hvordan går det med jeres fokusprojekter???

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.