kursuskatalog for efteråret 2012

Slået op af Helene Juul den

Jeg har arbejdet det meste af ugen med at få gjort mit kursusprogram for efterårssæsonen klar ... og nu kan det ses på hjemmessiden under kurser. Jeg anbefaler at man downloader programmet som en pdf-fil, som man gemmer på egen computer. I pdf-filen kan man læse mere om kurserne og der er flere billeder end der er blevet plads til på hjemmesiden.

Jeg synes selv at jeg har fået sammensat et rigtig godt program for næste sæson ... og det er svært at fremhæve noget fremfor andet ... men prøv selv at kig på det.

Her er et billede af nogle af stofferne til årets Design Udfordring, som man også kan abonnere på, hvis man bor for langt væk til at være med på kurset.

Mere om det en anden dag ... læs evt. mere selv i programmet

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.