Overvældet ...

Slået op af Helene Juul den

Det er nok det ord, der passer bedst på, hvordan jeg har det lige nu. Måske ikke helt som damen her

billedet lånt her

men tilmeldinger til Efterårets kursusprogram STRØMMER IND i min e-postkasse; nogle kurser ER optaget, andre er tæt på at være det ... og det er bare et par dage siden, at programmet blev sendt ud. Så sidder du og OVERVEJER om du skal melde dig på et kursus, så skal du nok ikke tænke LÆNGE over det ;-)

Ellers så må jeg sige at det går rimeligt godt med den der fokus ting (ordforklaring til Maria: At holde fokus er at koncentrere sig om én ting, fremfor mange på én gang. Det svarer til, når en svagtseende person som mig, kniber øjnene sammen for bedre at se det det KLAR som er lige foran mig ... og så bliver alt det andet "sløret" ... comprende? Det er så spansk og betyder: forstår du nu?).

Min lille sølle ½ stjerneblok blev til en hel stjerneblok ... og fik en kant ... og jeg var faktisk enig med jer andre i, hvilket stof, der var bedst til kant. Så forvandlede blokken sig til en lille quilt ved at få en kant på og derefter blev den til en top. Her kommer så et lille sneak view så I kan se, hvordan jeg har valgt at quilte den.

Ja, det blev altså Baptist Fans ... lidt "grov" quilting med valdani perlegarn og Big Stitch nåle ... så bliver det sådan lidt "primitiv" quilting som man kunne se på de antikke brugsquilts (såkaldt "utility quilting). Jeg diskuterede lidt frem og tilbage med mig selv, men blev enig med mig selv (det er meget heldig, ikke?), at Elbow Quilting ikke egnede sig SÅ GODT til denne lille quilt og til den kraftige tråd.


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.