Grib tasken ... øh dagen .. (give away)

Slået op af Helene Juul den

Egentlig skulle det indlæg have handlet om noget helt andet ... men nu kommer det nok til at handle mest om tasker og den slags ... og så alligevel ikke.

I dag var det sidste feriedag for herren i huset og undertegnede ... eller dvs. jeg er for længst gået i gang med både det ene og det andet job. Har været i butikken for at skære og pakke til BOM i denne uge og har haft et par lange arbejdsdage på skolen også, men det er altså sidste OFFICIELLE dag af vores fælles sommerferie i dag.

... og i morges sad jeg og blev helt (lomme-)filosofisk og tænkte over livet "den slags" og om hvor vigtigt det er at leve i nuet ... at leve mens men kan ... "carpe diem"/"grib dagen" er der et latinsk udtryk, der siger ... og det er sådan jeg gerne ville ønske, at jeg kunne anskue livet og mine dage på, men det er ikke altid, at det lykkes.

Billedet lånt her

Så jeg besluttede at nu skulle vi lige have en lille impulsiv tur ind til "staden" (læs Århus) ... sammen med de mange tusinde andre, der åbenbart var i samme situation som os ... at de lige skulle klemme de sidste triste rester ud af sommerferien ... og måske gøre et par gode udsalgs-kup. Se det sidste vidste "manden min" ikke noget om - for så havde jeg nok ikke fået lokket ham med i byen (fæle grin).

Først gik vi i Deichmann sko og jeg fik et par MEGET BILLIGE sandaler. De er altid billige, men nu hvor der er udsalg kan man gøre nogle super-gode køb. Mine sandaler kostede bare 149,- (det er bare et par alm. "kedelige" sandaler så ikke noget billede her) og der var åbenbart mulighed for at købe hele 3 par for 2 pars pris. Det undlod jeg dog ... jeg havde jo slæbt manden med.

Derefter gik turen ned ad strøget, hvor jeg rimelig målrettet fandt Neye. Har nemlig længe været på jagt efter en ny taske ... eller rettere rygsæk, da dette passer mig bedst. Jeg er altså ikke den store taskedame. Jeg har kigget flere gange, men må indrømme, at når priserne ligger imellem 2000-3000, så står mit taskebudget af (indrømmet, jeg har ikke engang et taske-budget), men har man da lov at drømme.

Og her stod den så ... den rygsæk, som jeg slet ikke vidste jeg ønskede mig ... en ADAX Verna rygsæk
... og prisen ... det sædvanlige prisleje ... men nu med 50% rabat!!!!


faktisk så billige at jeg følte mig helt forpligtet til også at købe en ny pung (da min røde Oilily pung, som jeg fik til min 40 års føs'da hænger i laser) ... en superfed ORANGE pung fra DKNY!
Bagefter måtte vi begge styrke os med en dejlig frokost på Café Hollywood i Banegårdsgade, væk fra menneskemylderet på Strøget. Et hyggeligt sted som varmt kan anbefales, hvis man er på de kanter.
... og hvad fører alt den taskesnak så til kunne man jo med rette spørge???
Tja, jeg har længe tænkt på at jeg snart skulle have en Give-Away på bloggen igen ... og først tænkte jeg, at det kunne jeg jo passende gøre, når jeg passerede indlæg nr. 200 ... men det glemte jeg så igen og passerede faktisk indlæg nr. 200 den 11. juli.

Men, nu ser jeg så at jeg faktisk er tæt - meget tæt- på også at have rundet 100 "læsere" af min blog, altså det antal som officielt har angivet sig som læsere, for jeg tror bestemt, da der er flere der følger med ... af dømme ud fra hvor mange, der kigger forbi.

Så, nu er her altså en rigtig god anledning til at lave en lille "Give-Away". Skriv en kommentar, hvori du angiver, HVORFOR du læser med her på bloggen "officielt" eller "uofficielt" og husk at skriv din mailadresse, så jeg kan få fat i dig, hvis ikke du har en blog. Det man kan vinde er selvfølgelig mønster på en taske fra butikken ... efter eget valg. Jeg trækker 2 vindere, men man kan kun komme i betragtning én gang. Det nytter altså ikke noget at skrive flere kommentarer ;-)

Og nu vil jeg så glæde mig til at læse lidt om, hvorfor DU læser med her .. det er jo ikke SÅÅÅ mange kommentarer jeg får, på trods af et stort antal læsere ;-)
Indtil videre en rigtig dejlig sidste feriedag. Resten af dagen vil jeg forsøge at holde fokus med mit lille dukketæppe, som jeg håndquilter baptist fan på. Det går ikke helt så stærkt som jeg gerne ville ... men sådan er det jo med håndquiltning ;-)

... og Maria ... det der med et lille kursus i at holde fokus ... det kan vi sagtens overveje i næste års kursusprogram ;-)


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.