Nyheder — Give-Away

Vinderne af min Give-Away

Slået op af Helene Juul den

Der er sikkert nogle, der har ventet utålmodigt, men her kommer endelig (trommehvirvel) afsløringen af, hvem der har vundet i min Give-Away.

Jeg har udlovet præmie til de 3 bedste forslag til opbevaring på eller indretning af syrum. Der er kommet mange gode forslag ... også til hvem som skulle vinde. Jeg har tænkt og vurderet og er kommet frem til at følgende skal have en præmie.

Jette Ibsen, som...

Læse mere →

Give-Away ... en HEL MASSE gode tips og tricks til opbevaring på og indretning af syrummet ... HJÆLP!

Slået op af Helene Juul den

Hold da op hvor er det hårdt arbejde at indrette syrum. Nu har jeg været igang i flere uger (ja ja det bliver jo kun til et par timer hver weekend) ... og der er lang vej endnu. Værelset står der med en masse endnu halvtomme skabe, men efterhånden har jeg fået fyldt noget i ca. 1/3 af "hullerne" og har fået fjernet stof, sytøj og diverse fra både soveværelset og stuen ... men færdig og i orden,...

Læse mere →

Slut på ferie-blues, Årets Design Udfordring .... og en update på Give-Awayen

Slået op af Helene Juul den

Jeg starter med det sidste først ... Give-Away'en.
Jeg har fået en del inputs både på Instagram, FB, mail og her på bloggen, men måske ikke så mange som jeg havde regnet med ... og forlænger derfor tidsfristen til på fredag den 24. oktober. Dette gør jeg også fordi, at jeg faktisk ikke selv er færdig med at rydde op i alle mine skønne reprostoffer ... og det er jo dem, som udgør præmien.

Her er...

Læse mere →

Gode syrums-tips ... EN GIVE-AWAY!

Slået op af Helene Juul den

Det er EFTERÅRSFERIE her og i dag har jeg brugt det meste af dagen sammen med mine sønner. Vi har været på vores obligatoriske "mor-giver-en-tur-til-byen-i-efterårsferien-tur", som udover lidt shopping også inkluderede en lækker burgermiddag på The Diner i M.P. Bruuns gade og eftermiddagskaffe og kage i Sallings cafeteria.


Her til aften er jeg kommet lidt videre med mit syrums-projekt her og har nu...

Læse mere →

Og vinderne blev ...

Slået op af Helene Juul den

Som lovet er der i dag blevet trukket 2 vindere af hvert et taskemønster, frit valg fra butikken.

Jeg har - som sædvanlig - fået Albert til at agere "lykkens gudinde" (godt nok en noget behåret én af slagsen)


29 kommentarer på bloggen .. og en enkelt på mail ...alle navne fik hver deres lille seddel og kom i en tupperware skål ...


og trommehvirvel ... det første navn, der blev trukket var

Berit fra B...

Læse mere →