Gode syrums-tips ... EN GIVE-AWAY!

Slået op af Helene Juul den

Det er EFTERÅRSFERIE her og i dag har jeg brugt det meste af dagen sammen med mine sønner. Vi har været på vores obligatoriske "mor-giver-en-tur-til-byen-i-efterårsferien-tur", som udover lidt shopping også inkluderede en lækker burgermiddag på The Diner i M.P. Bruuns gade og eftermiddagskaffe og kage i Sallings cafeteria.


Her til aften er jeg kommet lidt videre med mit syrums-projekt her og har nu haft fat i ALLE mine shirtingsstoffer. De er blevet strøget og foldet igen og sorteret i farver.


Der er nu en bunke shirtings med rødt print, med lyserødt print, med grønt print, med sort print, med blåt print, med brunt print, en bunke med conversationals (små sjove motiver) og en bunke med lidt blandet print; violet, gult mm.

Det var en "trip down memory lane" idet jeg har en del rigtig gamle skatte der. Jeg ELSKER shirtings og synes de er helt uundværlige i en repro-elskers stash.

Åbenbart er der visse prints jeg har elsket mere end andre, for jeg stødte på adskillige dubletter. Dem sorterede jeg fra og fik dermed en idé idet jeg forestiller mig ,at jeg vil støde på lign. dubletter når jeg får arbejdet mig igennem alle mine stoffer.Jeg vil derfor lave en GIVE-AWAY her på bloggen, hvor jeg vil præmiere de 3 bedste syværelses-indretningstips.

BETINGELSEN for at være med i denne GIVE-AWAY er at man enten laver et blogindlæg på egen blog med dette tip med billede/fotos af den gode idé, skriver tippet i en kommentar til mit blogindlæg her med et link til sit eget blogindlæg.

Har man ikke en blog, kan man sagtens være med alligevel. Så sender man mig en mail på helene snabel a helenejuul dot dk beskriver sit tip og vedhæfter et billede. Jeg vil samle alle de gode tips så flere kan få glæde af ideerne og det bedste tip vil blive præmieret med dubletterne fra min stash ... og tøser, der er nogle GOODIES imellem ... hvis man kan lide repros ;-)

Sy-værelses indretningstips skal være blogget om inden søndag 19/10 kl. 12.00!

Glæder mig til at se om I har nogle gode tips...

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.