"Stofhulen" ... syrum - i etaper...

Slået op af Helene Juul den

Jeg har i de mere end 20 år jeg har syet aldrig haft et syrum eller i det hele taget særlig meget plads til at opbevare mine stoffer og "dingenoter". Det er der nu rådet bod på.

Min næstældste søn er flyttet hjemmefra og der er derved blevet et 9 m2 værelse ledigt, som skal være min stofhule.

Værelset har i rigtig mange år været værelse for mine 2 yngste og har været PROPFYLDT med møbler (bl.a. en stor køjeseng), masser af legetøj og div. computere, playstations mm ;-)

Da vi fik tømt værelset så det sådan ud
Ja, altså ... væggene buer ikke. Albert har blot brugt sit "fisheye" objektiv for at få det hele med ;-)

Det eneste stykke møbel, der får lov at blive er drengenes gamle skrivebord, som er en dejlig lang bordplade og skal blive mit nye sybord (det krævede så liiiige en del afvaskninger og knofedt). Den antikke kommode har stået på Olivers værelse, men kommer nu ind i soveværelset, men når man flytter rundt på et i forvejen etableret hjem, så er det lidt af et puslespil. Man flytter noget, for at flytte noget andet ... og flytter rundt på det igen.

Det første der skulle til var en ordentlig omgang rengøring og maling af vægge og loft

Det ordende Albert lige SAMME weekend, som vi havde Sue Daley på besøg!

Så blev det tur til indretning. Jeg startede med at tømme de 2 reoler, som jeg tidligere har haft stående i soveværelset med stof, så de kunne blive flyttet ind i stofhulen


Indholdet af reolerne tårnede sig op på bordet

Til stor fornøjelse for kattene

Løfte om en god frokost i IKEA fik lokket manden med til det nye store varehus Skejby, hvilket ellers IKKE er hans ynglings-diciplin ;-)


Her fik vi indkøbt 6 nye Billy reoler; 4 på 80 cms bredde og 2 på 40 cms bredde  og så var det ellers igang med at samle. 


Det gik der en hel søndag med...

Nu har jeg så et TOMT syværelse stående ... fuldstændig BEKLÆDT med Billy reoler og med sybord ved vinduet og en skærebord midt i rummet. Jeg kan lige gå rundt om bordet og det går fint at sidde med en syveninde og snakke og planlægge nye projekter derinde ... som Wenche og jeg gjorde sidste weekend, hvor vi planlagde et nyt fælles projekt ;-)

Tomt, fordi jeg har haft så travlt de sidste par uger med kurser og Quilt Rally, men nu venter en hel uges Efterårsferie ... og så skal jeg igang med at (farve- og tema-)sortere alle mine stoffer og få indrettet mit værelse ... FEDT ... MIT VÆRELSE :-)

Fortsættelse følger ...

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.