Slut på ferie-blues, Årets Design Udfordring .... og en update på Give-Awayen

Slået op af Helene Juul den

Jeg starter med det sidste først ... Give-Away'en.
Jeg har fået en del inputs både på Instagram, FB, mail og her på bloggen, men måske ikke så mange som jeg havde regnet med ... og forlænger derfor tidsfristen til på fredag den 24. oktober. Dette gør jeg også fordi, at jeg faktisk ikke selv er færdig med at rydde op i alle mine skønne reprostoffer ... og det er jo dem, som udgør præmien.

Her er stakken, som den ser ud pt ... og så mangler jeg stadig at gennemgå alle de brune (for jeg fandt altså lige en stor pose mere, som jeg havde overset i første omgang), alle de blågrønne, grønne og sort/grå.

Selvom om præmien skal deles mellem dem, som kommer med de 3 bedste tips for indretning af/opbevaring på syværelset, så er det altså en pæn stor bunke allerede ... så kan du lide reprostoffer og har du et godt tip, så kan du stadig nå at komme med det.

MEGET gerne inkl. fotos, så andre også kan få glæde af dit tip ... og pyt med evt. rod på dit syværelse. Sådan er det jo, når kreativiteten rammer ... så har man ikke tid til at rydde op. Jeg vil samle alle tips i en blogpost når jeg udråber vinderne. Præmierne gå altså ikke nødvendigvis til dem med de flotteste syrum, men dem med de bedste tips og ideer ... som vi andre måske har mulighed for at lade os inspirere af.

FERIE-BLUES ... ja, det er jo nemt at få, når enden er nær på en DEJLIG ferie. Jeg har virkelig haft brug for denne ferie og jeg har nydt den, men som alle ferier var den for kort ;-)
Men, manden min har virkelig gjort sit yderste til at gøre denne ellers lidt grå og regnfulde søndag til en dejlig dag. Jeg vågnede til duften af frisklavet kaffe og nybagte boller (og pølsebrød).


Gemalen er GOD til at bage boller ... og dette er de sørgelig rester efter vi har spist af dem hele dagen. 

Jeg har fået fred til at pusle rundt hele dagen i mit "hjemmetøj" og bare gøre hvad jeg har lyst til ... det var bl.a. lidt mere stofsortering på syværelset, lidt forretningsarbejde ... men også en lille "morfar", som jeg har så meget brug for stadig væk ... og mens jeg skriver dette, kan jeg dufte gemalens udskejelser i køkkenet, flæskesteg a la hans østrigske rødder (altså uden svær, men med hvidløg og kommen). 

Lidt senere har jeg hørt noget om kaffe og nøddetærte til den nye DR serie "1864" ... ja, ham har jeg sgu' været ret så heldig med ;-)

En af de ting jeg bl.a. ENDELIG fik lavet i dag var den første UDFORDRING i årets DESIGN UDFORDRING, i dag tale blot kaldet DU. 

DU er en sjov leg, som jeg har fundet på og som i år kører for 5. år i min butik. Konceptet går kort fortalt ud på at jeg vælger en stak stoffer, deltagerne får x-antal stoffer pr. gang (i år er det 4 stk 30 cm/fuld bredde af topdesigner Denyse Schmidt samt de lækre ensfarvede Kona cottons. Sammen med stofferne får de en udfordring, som kan være blokke/elementer med bestemt tema, i bestemt størrelse mv. og ofte med nogle restriktioner på hvad man IKKE må gøre.

Det ER en udfordring og det er for dig, der er lidt modig og tør lade nogen (læs mig) skubbe lidt til dine grænser for hvad du tror du kan/ikke kan og hvad man kan/ikke kan indenfor patchworksyning. 

Vil du blive lidt klogere på, hvad det egentlig er for noget, så tag evt. et kig på butikkens flickr-album, hvor du kan finde fotos fra alle årenes udfordringer.

Det er ikke for sent at hoppe på ... hverken som abonnent eller deltager på kurset (vi har aftalt at mødes 2 gange i dette forløb), så bare tag kontakt hvis du er interesseret.

Fortsat god søndag til alle, Helene

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.