OEMQG udstilling til Træf 2018 i Odense

Slået op af Helene Juul den

På træffet i Odense i weekenden 25.-26. august var der en lille særudstilling af moderne miniquilts fra en gruppe, som kalder sig OEMQG. OEMQG står for Østjysk Moderne Quilte Gruppe. Den oprindelige (udstillende) gruppe bestod af 9 quiltere fra det Østjyske område. Vi har netop optaget yderligere 2 medlemmer og er nu 11.

Vi er en gruppe tøser, der kender hinanden lidt på kryds og tværs og vi har pt "til huse" i min butik i Kolt. Vi mødes en gang om måneden, hvor vi bruger rigtig meget tid på at snakke ... men vi har igennem vores første år som gruppe på skift udfordret hinanden ifht bestemte temaer og farver og har udforsket miniquilt formatet.

Vi har allesammen en instagram account og på vores lille Træf-plakat herover kan du se, hvem vi er, og hvad vi hedder på instagram. Du kan også følge med i vores aktiviteter ved at søge på #OEMQG
Udfordring nr. 1


Stod jeg for og emnet var Log Cabin., Mini quilt, str. Minium 10”- max 20” , syet i hånd eller på maskine og quiltet i hånd eller på maskine. Emnet kunne fortolkes BREDT; fra traditionel log cabin opbygning, til fri fortolkning. Der skulle dog være genkendelige log cabin elementer i vores quilt.

Farve Palette: rosa, mørk grå, beige, orange, karrygul


Inspiration til denne udfordring kom fra et på daværende helt nyt moderne magasin Curated Quilts, der havde denne udfordring ude blandt deres læsere/bidragsydere. Prøv fx at søg på #curatedquilts og se en masse inspiration 

Her kan I se de fine og meget forskellige quilts, der kom ud af denne første udfordring. Fotos af miniquilts er af husfotografen http://www.abmmodel.dk


Det gav os jo virkelig blod på tanden ... og herefter fik vi en ny udfordring hver 2. måned frem til sommerferien. Vi kontaktede DPF og tilbød disse små moderne quilts til medlemsudstillingen efter første udfordring. Det gav ligesom lidt incitament til at få tingene færdige ;-)

Den sidste og 5. udfordring så vi først, da vi hængte de små mini-quilts op til Træf, da det havde været sommerferie arbejde.

Her er et par stemningsbilleder fra om fredagen, hvor vi hængte udstillingen op. Du kan finde alle vores små quilts i dette flickr-album.
Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.