Trunk Show hos Aarhus Quilterne

Slået op af Helene Juul den

I denne uge har jeg været på besøg hos Aarhus Quilterne for første gang.
De havde inviteret mig for at jeg kunne vise og fortælle noget om mine antikke quilts.Jeg underholdte i 2 timer og bagefter fik deltagerne mulighed for at "se med hænderne" også og stille spørgsmål.Jeg fortalte om min vej ind denne skønne hobby og om hvordan hvorfor jeg er begyndt at samle på antikke quilts ... og så natuligvis en masse info om de toppe og quilts jeg viste frem.


Det var en rigtig hyggelig aften for mig ... og forhåbentlig også for Aarhus Quilterne ;-)Fotos af husfotografen og flere billeder i butikkens Flickr-album hvis man har lyst til at se mere

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.