Nyheder — Tumbling Blocks

Lækker tråd ... nu lidt dyrere

Slået op af Helene Juul den

Ny har jeg en godt brugt Vinterferie til salg her ;-)
Men, jeg har nydt det i fulde drag ... og har både fået slappet af og også fået gjort nogle af de ting, som jeg havde sat mig for at jeg skulle nå i min ferie. Selvfølgelig ikke det hele for af en eller anden grund tror man altid at man kan nå mere end man gør!

Det er dejligt at have fået ladet sine "batterier" op. Jeg kan altid mærke, at når jeg...

Læse mere →

En sådan lidt deprimeret status ... eller?

Slået op af Helene Juul den

Jeg har nydt de sidste par ugers status indlæg på div. (håndarbejds-)blogs over produktionen (læs færdige projekter) igennem året der gik.
... og så var det jeg lidt deprimeret kom til at tænke på, hvad jeg mon egentlig havde at vise frem i denne kategori ... havde jeg egentlig noget at vise frem???

Jeg har det jo med at søsætte flere projekter end jeg fuldfører ... OG jeg har det også med at...

Læse mere →

Tumbling Blocks - update

Slået op af Helene Juul den

Selvom det er LÆNGE SIDEN jeg har skrevet om det sidst husker nogen måske stadig mit Tumbling Blocks projekt (find evt. de øvrige blogindlæg om dette under "Etiketter"), som jeg startede på i April 2011?!?!

Det gik rigtig stærkt med at sy alle "kasserne", men jeg må så indrømme, at jeg mistede lidt af gejsten, da jeg skulle sy kasserne sammen ... og så har de bare ligget. Med en dejlig lang...

Læse mere →

"Safterne" flyder...

Slået op af Helene Juul den

Hjemme igen fra et par afslappende dages besøg hos mormor og morfar i København. Jeg og ungerne hyggede os med den ældre generations selskab ... og ikke mindst den gode mad. Mandag var vi - sammen med alle de andre feriebørn, der havde fået samme gode idé - i Rødovre Centrum og handle vinterovertøj og støvler til mindstemanden (som efterhånden er 12 og bruger str. 41 i sko!!!!) og et par spil og...

Læse mere →

Today we are all american

Slået op af Helene Juul den

"Ich bin ein Berliner", er en af de sætninger, der står klart i erindring (også for de af os, der som mig er "for ung" til at have oplevet det selv). Det var daværende amerikanske præsident John F. Kennedy, der sagde de berømte ord den 26. juni 1963 i West Berlin for at markere USA's støtte til Vesttyskland efter at Sovietunionen havde rejst Berlinmuren.
I dag, den 11. september 2011, som markerer...

Læse mere →