Nyheder — Juleferie

Hyggelige juledage

Slået op af Helene Juul den

Vi havde en rigtig dejlig dag/aften med alle vores tilsammen 6 børn i går.
Alberts unger kom til boller og kakao om formiddagen og vi hyggede os et par timer sammen, før de tog videre til deres mor, hvor de skulle holde juleaften.

Julemiddagen var igen en "hjemmedyrket" gås fra min far ... og på trods af at det var et ordentlig dyr på 7 kg, så var der ikke mange rester, da alle mand havde fået, hvad...

Læse mere →

Tumbling Blocks - update

Slået op af Helene Juul den

Selvom det er LÆNGE SIDEN jeg har skrevet om det sidst husker nogen måske stadig mit Tumbling Blocks projekt (find evt. de øvrige blogindlæg om dette under "Etiketter"), som jeg startede på i April 2011?!?!

Det gik rigtig stærkt med at sy alle "kasserne", men jeg må så indrømme, at jeg mistede lidt af gejsten, da jeg skulle sy kasserne sammen ... og så har de bare ligget. Med en dejlig lang...

Læse mere →

Julehygge

Slået op af Helene Juul den

Så er (en del af) julen overstået for denne gang ... (noget af) julemaden er spist, gaverne pakket op og gæsterne gået hjem. Det sidste skete nu først engang i nat, så vi sov for en gangs skyld temmelig længe her til morgen.

Juletræet får lige lov til at stå i dag ... og så bliver det altså afpyntet og smidt ud igen. Det fylder alt for meget i vores lille stue.

Før det sker tænkte jeg, at jeg lige...

Læse mere →

Julestue & statussalg

Slået op af Helene Juul den

Puha, det var lige før det var AFSLAPPENDE at komme på arbejde igen her til morgen på skolen efter en lang og hård weekend i butikken ;-)

Fredag og lørdag pakkede jeg bolt-ends i vildelse og gjorde klar til søndagens ryk-ind ... og det var en herlig søndag.

Her er et par stemningsbilleder ... du finder flere i butikkens flickr-album

Maria og jeg var klar ...
 
Elisabeth var der med sine nisser
 
 
og...

Læse mere →

Begavet juleferie

Slået op af Helene Juul den

AAAHHHHHHHHH .... nu kan julefreden endelig sænke sig lidt over det lille hjem her. Skolen sluttede i sidste uge og i går havde jeg sidste åbningsdag i butikken i dette år (den fysiske butik altså, netbukken har jo altid åbent ;-). Butikken i Kolt er lukket fra 22. december til 3. januar, begge dage inkl. således at førse dag efter ferien er onsdag den 4. januar, hvor vi som sædvanlig har...

Læse mere →