Begavet juleferie

Slået op af Helene Juul den

AAAHHHHHHHHH .... nu kan julefreden endelig sænke sig lidt over det lille hjem her. Skolen sluttede i sidste uge og i går havde jeg sidste åbningsdag i butikken i dette år (den fysiske butik altså, netbukken har jo altid åbent ;-). Butikken i Kolt er lukket fra 22. december til 3. januar, begge dage inkl. således at førse dag efter ferien er onsdag den 4. januar, hvor vi som sædvanlig har formiddagscafé.

Så må vi se om vi kan finde lidt julestemning frem her ... i det hele taget finde julen. Her er ikke jule-vasket og pyntet endnu (!!!) og det får nok et meget BEGRÆNSET leje i år, konfekten er ikke lavet - der er dog købt ind til den og ungerne og jeg har går nok igang om lidt - bagværket bliver KØBT i år ... og der mangler stadig en del julegaver. Afkrydses kan juletræet som Albert selv fældede sidste weekend og en kæmpegås på 6,5 kg (min fars "hjemmeavl") ligger til optøning i køleskabet ... så det skal nok også ende med at blive jul her.

Nogle husker måske jeg har fortalt om at det meste af mit julepynt var blevet ødelagt af en vandskade i vores kælder sidste december? Der er i allefald flere af mine kunder, der har været utrolig søde og har begavet mig med flere forskellige fine julesager og andet dejligt i år.

Fra Anne har jeg fået disse fine hjerter. Tak Anne, jeg glemte jo helt at takke dig, da du kom forbi forleden!

Fra Grethe disse utrolig fine engle lavet af gamle salmebøger
Fra Elisabeth denne søde nisse, se lige et ansigtsudtryk
og søde Inger fra Kolding  kom igen i år med blomster
og vin til mig
Og jeg har fået mange søde julehilsener fra kunder og kursister fra nær og fjern, tusind tak alle sammen!

Begavet blev vi også på mit arbejde i år ... for første gang nogen siden! Vi fik 2 flasker vin og et PERSONLIGT julekort fra vores skoleleder. Jeg blev så befippet at jeg glemte vinen på skolen ... men så er der jo også lidt at se frem til i det nye år.

Og så til en "gave" vi så godt kunne være foruden  ... i onsdags kom  min bedre halvdel, hjem fra arbejde med en afskedigelse. Det firma han har været ansat i 27 år lukker og de er afskediget alle sammen!
Det var noget af en julegave at få og jeg må indrømme at vi har været lidt groggy siden. Nu skal vi lige igennem julen og så må vi se, hvordan vi løser det problem. Tiderne er jo ikke gunstige for jobsøgning for tiden ... og når man har passeret de 50 er det nok endnu sværere.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.