Tumbling Blocks - update

Slået op af Helene Juul den

Selvom det er LÆNGE SIDEN jeg har skrevet om det sidst husker nogen måske stadig mit Tumbling Blocks projekt (find evt. de øvrige blogindlæg om dette under "Etiketter"), som jeg startede på i April 2011?!?!

Det gik rigtig stærkt med at sy alle "kasserne", men jeg må så indrømme, at jeg mistede lidt af gejsten, da jeg skulle sy kasserne sammen ... og så har de bare ligget. Med en dejlig lang juleferie i udsigt kæmpede jeg i et par dage imellem fristelsen til bare at starte et nyt projekt op (fordi det synes nemmere) eller at prøve at tackle en af de mange UFOer i poser og kasser rundt omkring i huset. Heldigvis vandt fornuften og jeg gav mig i kast med at sy "kasser" sammen.

Og nu begynder man da at kunne fornemme at "byggeprojektet" tager form...

 
Jeg ser hvor langt jeg når her i juleferien, for kender jeg mig og min hverdag ret, så er der andre ting, der tager over og bliver prioritert, når hverdagen starter igen.
 
Men, jeg må indrømme at se projektet so far gør godt. Det billede jeg havde i hovedet passer meget godt med det jeg kan se foran mig på mit stuegulv nu. Kattene synes forøvrigt at det er fantastisk, at jeg sådan har lagt noget nyt pw ud til dem ;-)

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.