Nyheder — skole

Grundet lærer-lockout er butikken kun åben fredag og lørdag i uge 15

Slået op af Helene Juul den

Som bekendt er jeg og ca. 60.000 af mine kolleger stadig lockoutet fra vores arbejdsplads. Det betyder at også denne uge er fyldt med aktiviteter jeg nok aldrig troede jeg skulle komme til at deltage i ... som da jeg f.eks. deltog i et stort "Vi holder os i form for folkeskolen" løb ved Tangkrogen i dag.

Billedet er lånt her
 
Hvor man for øvrigt kan læse mere om arrangementet
 
Igen i morgen er der...

Læse mere →

Den sidste aften...

Slået op af Helene Juul den

I onsdags havde vi Dimission for 9. klasserne på den skole, hvor jeg arbejder. Det var en på mange måder mindeværdig aften for mig. Jeg har været så utrolig glad for disse elever - og det er lidt svært at tænke på lige nu, at det er slut.
Heldigvis er det jo altid sådan, at når én dør lukkes, så åbnes en anden. Selvom det er svært at forestille sig lige nu, at der er plads til flere børn i hjertet,...

Læse mere →

Stolt lærer

Slået op af Helene Juul den

I dag sidder her en stolt lærer og nyder sin fridag ... stadig i py og med en kop kaffe i hånden.

billedet lånt her

For at citere Helle Thorning (som jeg ellers ikke er stor "fan" af) ... VI GJORDE DET!!!
9b og jeg afsluttede i går deres Afgangsprøver med danskeksamen ... og med rigtig flot resultat, heriblandt 4 stk 12-taller!!!

Jeg er simpelthen så stolt og glad - på deres og egne vegne. Jeg har...

Læse mere →

Butikken lukket i morgen og de 2 næste onsdage!

Slået op af Helene Juul den

Da man planlagde eksamen og censorater på den skole, jeg arbejdet, tog man ikke hensyn til mine normalt (dyrt købte) fridage om onsdagen, så ak og ve ... i morgen onsdag den 6. og igen de to næste onsdage, den 9. og den 20. juni er butikken i Kolt altså LUKKET.


Det betyder - til stor fortrydelse for "mine" onsdags-damer og muligvis andre - at der heller ikke er de sædvanlige formiddags cafeer :-(

Og...

Læse mere →

Mine skolebørn

Slået op af Helene Juul den

I går var det sidste skoledag for mine skolebørn, 9b fra Vestergårdsskolen i Viby.
Vi havde en god og festlig dag, som startede med morgenmad på skolen kl. 7.30 og derefter gik det slag i slag med festlighederne; den traditionelle karamel-kastning i klasserne, vandkamp i skolegården ... og fodboldkamp mod lærerne ... som helt udsædvanligt blev vundet af 9. klasserne.

Derefter tog de unge mennesker i...

Læse mere →