Mine skolebørn

Slået op af Helene Juul den

I går var det sidste skoledag for mine skolebørn, 9b fra Vestergårdsskolen i Viby.
Vi havde en god og festlig dag, som startede med morgenmad på skolen kl. 7.30 og derefter gik det slag i slag med festlighederne; den traditionelle karamel-kastning i klasserne, vandkamp i skolegården ... og fodboldkamp mod lærerne ... som helt udsædvanligt blev vundet af 9. klasserne.

Derefter tog de unge mennesker i Mindeparken, hvor de tilbragte resten af dagen ... og kl. 19.00 mødtes jeg og en anden lærer dem på restaurant Lotus på Kloster Torv i Århus, hvor de havde inviteret os til middag. Jeg var på forhånd lidt betænkelig, for jeg kunne lige forestille mig, at det måske ville være knapt så sjovt at skulle indtage sin aftensmad med en flok "godt brugte" og måske temmelig berusede teenagere, men de var i fin form - alle havde været hjemme og havde fået skiftet tøj og selvom de ikke var helt "appelsinfrie", så var det ikke mere end at de blot var i godt humør.

Her er et lille snapshot af dem foran restauranten ... er de ikke bare søde?


I dag har jeg haft åbent i butikken, men der var lidt stille. Det gjorde nu ikke så meget, for jeg fik så endelig hængt nogle af den nye modeller op og efterhånden ligner butikken sig selv igen.

Jeg fået ikke syet så meget lige pt. da det meste af min tid er går med eksamensforberedelse, men jeg har da i denne uge startet på en blok som er til et særligt hemmeligt projekt, så I må indtil videre kun se bagsiden af den ;-)


I skal da også lige have et billede af min lille hjælper, vores kat Nellie. Hun ELSKER når hun kan blande sig i "mors" sytøj.


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.