Nyheder — julesalg

Stemningsbilleder fra dagens julesalg

Slået op af Helene Juul den

I dag var det den 3. søndag i Advent ... og dermed til butikkens traditionelle jule- og statussalg. I år havde vi så mange bolt-ends, at de ikke kunne være på bordet.Men heldigvis kom der en masse søde damer og hjalp os ud af dette problem ;-)
Indenfor de første 10 minutter blev der plads til de 2 ekstra skraldesække fyldt med bolt- ends .. puha!

Husfotografenvar som sædvanlig på plads og fik et par...

Læse mere →

Butikkens traditionelle julesalg søndag 15. december kl. 10-14

Slået op af Helene Juul den

På søndag den 15. december afholder vi butikkens årlige Jule- & statussalg. Vi har derfor ekstraordinært åbent fra kl. 10-14 (BEMÆRK: DERFOR LUKKET LØRDAG 14/12-19).

Der vil som altid være rigtig mange gode tilbud og vi byder på kaffe/the og lidt sødt til ganen nede i det lille hvide hus ud mod vejen, hvor vores kommende kursuslokale er. Her kan du også møde Trædrejer Peter Hansen fra Hedensted,...

Læse mere →

Jule- & Statussalg hos Helene Juul Design

Slået op af Helene Juul den

Den 16. december, 3. søndag i Advent, afholdte butikken sit traditionsrige Jule- og Statussalg.

Da jeg har været sygemeldt i et par måneder har det holdt hårdt med at blive klar. Så takke være de søde piger omkring mig, lykkedes det at blive klar også i år med at få pakket bolt-ends mm.


Mens vi gik og gjorde klar søndag morgen, var der nogle kunder, der kom langvejs fra, som indtog morgenkaffen på...

Læse mere →

Butikkens legendariske julesalg starter søndag den 17. december

Slået op af Helene Juul den


Det er sørme, det sandt, december ...


Så har vi ramt den tid på året igen, hvor det atter engang er blevet tid til butikkens nærmest legendariske  juleudsalg.

Som altid skyder vi dette igang den 3. søndag i Advent. Så søndag den 17. december er der EKSTRAORDINÆRT åbent i butikken fra kl. 10-14 og der er rigtig mange gode tilbud:

Vi har som altid vores rigtig knaldtilbud på bolt-ends, som er...

Læse mere →

Butikkens Jule- og Statussalg

Slået op af Helene Juul den


I dag har det været en rigtig travl dag i butikken. Det var nemlig i dag at butikkens traditionelle jule- statussalg blev skudt igang. Kunderne kom fra nær og fjern for at gøre et godt kup ... og var med til at gøre det til en både travl, men bestemt også hyggelig dag.

Husfotografen kiggede forbi og tog et par billeder. Har du lyst til at se flere billeder, så kig i butikkens flickr-album


Det var...

Læse mere →