Butikkens traditionelle julesalg søndag 15. december kl. 10-14

Slået op af Helene Juul den

På søndag den 15. december afholder vi butikkens årlige Jule- & statussalg. Vi har derfor ekstraordinært åbent fra kl. 10-14 (BEMÆRK: DERFOR LUKKET LØRDAG 14/12-19).

Der vil som altid være rigtig mange gode tilbud og vi byder på kaffe/the og lidt sødt til ganen nede i det lille hvide hus ud mod vejen, hvor vores kommende kursuslokale er. Her kan du også møde Trædrejer Peter Hansen fra Hedensted, som sælger et udvalg af sine smukke træting og pottemager & kunsthåndværker Berit Elmkvist Kristiansen fra Galleri Det Hvide Hus i Sorring, som også har et udvalg af sit keramik til salg ... og som igen den dag vil sidde og applikere og dele ud af tips og tricks. Det er også her, at du kan nyde en kop kaffe søndag eller tage et lille pit-stop, før du shopper videre ;-)


Butikkens eftertragtede bolt-end salg! 

For mange år siden indførte jeg traditionen med at sælge bolt-ends til butikkens jule- & statussalg. En bolt-end er "det sidste" stof på rullen pakket med en snor omkring til lækre små pakker, som der med tydelighed kan ses på billedet her fra et tidligere år, er stor rift omkring. Her kan du virkelig gøre et godt kup og købe stofstykker på ca. 1-4 meter til en rigtig god pris (de flest til Dkk 50 pr. meter).

Det er ikke stof, der er købt særligt ind til lejligheden ... det er heller ikke stof, som jeg har svært ved at komme af med. Det er helt regulært nedsatte designerstoffer fra førende stofproducenter, som sælges for at give plads til alt det nye som kommer i det nye år! Der vil være en god blanding af fede moderne stoffer og smukke traditionelle reproduktionsstoffer.

Det er som altid først til mølle ... når bordet er tømt, er det slut! Er der bolt-ends tilbage efter søndag, vil de komme til salg via netbutikken.

Derud over er vores udsalgsreol som sædvanlig STABELFULD af lækre stoffer, som du kan købe metervis til bare Dkk 50,- pr. meter. Minimum salg 1 meter!

Alle tilbud gælder i den fysiske butik indtil vi lukker for juleferie efter fredag den 20. december ... så længe lager haves.

Andre tilbud
På søndag (og indtil vi lukker for julen) kan I hjælpe os med at få mindre at tælle. ALLE fat quarters skåret og pakket i kurve, er nedsat. Du kan købe 10 stk til bare Dkk 300,-. Normalprisen er Dkk 36-48 pr. stk!!! Bemærk at vi IKKE skærer særlige ordre på til den pris!

Desuden har vi en mængde mønstre og bøger, der ligeledes er sat ned med 50%
Kig efter det gule 50% mærke :-)

Ses vi?
Bedste hilsener Helene

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.