Butikkens 2020 Quilte kalender kan bestilles

Slået op af Helene Juul den

Så har vi snart butikkens traditionelle årkalender klar. Vi har dog besluttet, at vi i år kun vil trykke på forudbestilling, så er du interesseret, skal du bestille inden 1. december.

I Quiltekalender 2020 finder du et udvalg af nogle af de skønne quilts, som jeg og pigerne omkring butikken har syet i årets løb. Der er alt fra det supermoderne til klassiske reproduktionsquilts, ofte fotograferet i smukke og inspirerende omgivelser. Da kalenderen ikke er trykt endnu, må jeg nøjes med at vise jer sidste års fede forside Sidewalk Chalk Quilt designet af Then Came June, syet og quiltet til butikken af Susanne Maaløe.

Butikkens Quiltekalender er en klassisk Vægkalender i A4 format (liggende), er trykt på lækkert papir og du har et dobbelt opslag hver måned med et smukt billede af en quilt øverst  og kalender med god plads til at skrive i nederst.

Den er trykt med de officielle helligdage samt andre vigtige datoer .... som f.eks. butikkens fødselsdag ;-)

Kalenderen trykkes i år kun ved forudbestilling  - så skynd dig at sikre dig et eksemplar!
Udgives i december 2019 af ABM PHOTOGRAPHY, Pris Dkk 199,- + evt. porto. Kan bestilles i netbutikken hvis du skal have den tilsendt. Hvis du henter den i butikken, skal du blot bestille den pr. mail.
Alle de lækre fotos er taget af butikkens husfotograf, min bedre halvdel Albert 
Det er et projekt, som absolut ikke er rentabelt for os, men vi synes det er lidt sjovt. Igennem alle årets måneder holder vi øje med vind og vejr og leder efter egnede photo locations for at kunne tage billeder med så forskellige stemninger som muligt. Vi er ofte i naturen og prøver at få billeder, der afspejler årets gang, så vi der går en del planlægning og tid med dette. 
Vi har det altid sjovt, når vi er på photo shoot, så her får du også lidt "behind the scenes" billeder.'
I år har vi oven i købet indkaldt "forstærkning" i form af Alberts datter, som ud over at være Alberts fotoassistent på et photo shoot, poserer smukt med en quilt ved Rubjerg Knude fyr. Jeg er rigtig glad for årets kalender ... selvom der (igen) i år ikke blev plads til ALLE de de nye flotte quilts.


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.