Butikkens Jule- og Statussalg

Slået op af Helene Juul den


I dag har det været en rigtig travl dag i butikken. Det var nemlig i dag at butikkens traditionelle jule- statussalg blev skudt igang. Kunderne kom fra nær og fjern for at gøre et godt kup ... og var med til at gøre det til en både travl, men bestemt også hyggelig dag.

Husfotografen kiggede forbi og tog et par billeder. Har du lyst til at se flere billeder, så kig i butikkens flickr-album


Det var som sædvanlig vores bolt-ends, der var det helt store tilløbsstykke...


og der gik ikke mange timer, før bunken var noget reduceret! 

Lige som sidste år vil jeg lægge billeder ud af de bolt-ends, der er til overs, så I der sidder langt væk også kan gøre et kup :)

Og i øvrigt gælder resten af de gode tilbud i butikken i Kolt til vi lukker for juleferie (sidste åbningdag før jul er NÆSTE lørdag (lørdag 17/12-16) samt på nettet indtil midtnat 31/12-16!

-20% på alt pre-cuts (candy pk, charm pk, jelly rolls og fq-pk)

-20% på (stort set alle) bøger ... enkelte netop ankomne titler undtaget

-20% på alle bagsidestoffer (2,75 m brede)

Bland selv fra kasserne 10 stk fqs til bare Dkk 300,- (vi skærer ikke fqs til dette tilbud)

Og så er vores tilbudsreol fyldt med masser af fine stoffer til bare Dkk 50,- pr m (mindste salg 1 m)


Da det er 3. søndag i Advent har jeg netop sendt nyhedsbrev ud til butikkens abonnenter. Noget gik galt, da jeg udsendte nyhedsbrevet ...jeg ved ikke hvad, så nu kommer linket også her - og dermed også til jer, som normalt ikke modtager nyhedsbrev (men måske får lyst i fremtiden???)

Disse fine moderne julepuder er designet og syet specielt af Maria Harrits klik på linket her https://drive.google.com/file/d/0B8jRIXw23fZ3VWZCT2diUFNvR00/view?usp=sharing for at downloade pdf-filen med mønstret!


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.