Nyheder — inspiration

Inspiration

Slået op af Helene Juul den

Er der noget bedre end at sidde i sofaen med et nyt quiltemagasin og en kop kaffe?
For tiden tilbringer jeg rigtig meget tid i sofahjørnet og tiden bliver noget lang, når man ikke kan så meget. Så er det skønt at kunne bladre lidt i sine quiltebøger og magasiner og finde ny inspiration til tiden er bedre og kræfterne rækker bedre end de gør lige nu.


I dag ankom det nyeste QuiltMania ... som er nr....

Læse mere →

Spring market 2013 i Portland

Slået op af Helene Juul den

For et par uger siden var der Quilt Market i Portland, USA. Det er en branchemesse for stofproducenter, mønster- og stofdesignere samt naturligvis for quiltebutiks indehavere. Der er altså ikke åbent for publikum, men det er alligevel spændende at få et lille glimt af, hvad der rører sig på den internationale quilte"scene".

Jeg har de selv med stor interesse læst div. blogindlæg og kigget efter...

Læse mere →

Endelig fredag...

Slået op af Helene Juul den

Puh, endelig fredag!!!!
Der er sikkert flere, der har det som mig? ;-)

billedet lånt her

One down, one to go ... engelsk eksamen overstået med rimeligt resultat i onsdags - både jeg og eleverne overlevede. Ikke alle med den karakter, de havde håbet og ønsket - og andre med en karakter over, hvad de havde turde håbe på. Sådan er det jo. Det handler om dagsform og held ... og ikke mindst forberedelse.

I...

Læse mere →

Onsdags-blogging

Slået op af Helene Juul den

Åh, hvor kan man dog nemt komme til at sidde og savle, når man surfer rundt derude på "the world wide web". Der findes så mange skønne mennesker, der frembringer de mest fantastiske ting med deres hænder og gladeligt deler og viser disse ting med os andre. Det er f.eks. mange af dem, som jeg har på min blogliste og som jeg dagligt nyder at "besøge" og dermed få min daglige dosis af "øjnguf".

En af...

Læse mere →

Lørdags-aftens-inspiration-mosaik

Slået op af Helene Juul den

Når man nu ikke har så meget at vise frem ... sådan rent håndarbejdsmæssigt, så kan man jo vise noget af det, som "man" (læs: undertegnede) sidder og savler over sådan en lørdag aften. Ikke fordi jeg mangler inspiration, men nok mere fordi jeg ikke rigtig kan tage mig sammen til at gøre det, som jeg SKAL gøre (jeg burde sy på BOM blokke eller en af de mange UFOer jeg har liggende). I stedet for...

Læse mere →