Spring market 2013 i Portland

Slået op af Helene Juul den

For et par uger siden var der Quilt Market i Portland, USA. Det er en branchemesse for stofproducenter, mønster- og stofdesignere samt naturligvis for quiltebutiks indehavere. Der er altså ikke åbent for publikum, men det er alligevel spændende at få et lille glimt af, hvad der rører sig på den internationale quilte"scene".

Jeg har de selv med stor interesse læst div. blogindlæg og kigget efter gode videoer på YouTube og syntes at jeg ville dele disse med jer. Denne er den hidtil bedste synes jeg ... hvis man kan leve med at det er på engelsk og at Carina Gardener (og mange af dem hun interviewer) er meget amerikanske ... på den der frygtelige overdrevne affekterede måde ;-)

Pas på ... øjnguf venter:Her er en anden video ... ingen snak kun musik og LÆKRE billeder af modas nye kollektioner:


Helene Juul Design er forhandler af moda stoffer. Jeg får naturligvis ikke alle viste kollektioner hjem ... men de fås da også andre steder ;-)
 

Norske Wenche Wolff Hatling fra Northern Quilts har også været i Portland og deltage med en butiksstand. Wenche har også lavet en YouTube video ... og den er på norsk, så det er til at forstå.

 
De fleste af de modeller du ser i videoen fra Northern Quilts stand har vi i butikken ... eller får i butikken i nærmeste fremtid. Helene Juul Design er eneforhandler i DK af Northern Quilts mønstre!

Hvis du også har lyst til at læse et par rapporter fra Quilt market 2013 i Portland og se flere flotte billeder, så prøv at besøge Jim Holtz, der lige har lavet sin første stofkollektion for Coats.

Sherri fra A Quilting Life bloggen var også i Portland og har lavet et par blogindlæg om dette.  Her er det ene og her det andet.

Jen Eskridge fra ReannaLily Designs har ligeledes afgivet sin Portland rapport. Og det samme har 
Allison Haris fra Cluck Cluk Sew bloggen. Hun var i Portland for at promovere sin nye (og allerførste) stofkollektion for Windham. Det har hun skrevet om her.

Quiltdesigner Stephanie Dunphy fra Loft Creations har lavet et underholdende blogindlæg fra "Sample Spree" og her er et andet indlæg. Sample Spree er en event på markedet, som man står i kø for i flere timer. Forestil jer så hundredevis af quiltedamer der er ved at trample hinanden ned for at komme ind og købe prøver (sample på engelsk = prøve) på div. stofkollektioner, mønstre, tråd mm.

Lori fra Humble Quilts var også til Spring Market og lavede et blogindlæg fra Schoolhouse, som er der hvor forfatterene af quiltebøger og quiltedesignerne viser deres nye designs frem og fortæller lidt om det.

Åh, var det alt dette ikke bare øjn-guf?
Jeg kunne godt tænke mig engang at tage til market ... bare for at opleve det med egne øjne. Måske skulle man begynde at spare sammen.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.