Kursus i Moderne Quiltning

Slået op af Helene Juul den

I dag var der kursus i butikken i "Moderne Quiltning" med Maria Harrits fra AllMomasQuilt.


Det er nok ingen hemmelighed at Maria er en ret så talenteret maskinquilter, der kan ting på og med sin symaskine vi andre kun kan drømme om. Maria har efterhånden holdt en del quiltekurser i butikken, både for begyndere og for de mere erfarne, og i dag var emnet "Moderne Quilting" som en opfølgning på vores fælles Intro til Moderne quilts kursus for et par måneder siden.

Denne nye trend inden for pw- og quilteverden, på engelsk kaldet "The Modern Quilt Movement" vinder større og større indpas, ikke mindst blandt de mange (yngre) patchworkere, quiltere (og bloggere) rundt omkring i verden. Og når man nu har syet en moderne quilt, så skal den jo også quiltes. Det er der selvfølgelig også nogle moderne "regler" for og teknikker til at udføre - og det var disse regler og teknikker Maria introducerede en håndfuld søde quiltere for i dag.

Kurset foregik som en blanding af teori, demonstration af teknikken fra Maria og "hands-on" for kursisterne, når de skulle afprøve teknikkerne på egne symaskiner.

Her kommer lidt stemningsbilleder fra  i dag

 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg tror kursisterne havde en dejlig - om end varm - dag i quiltningens tegn ... og det var så sæson'ens sidste kursus. Nyt kursusprogram for efterår/vinter 2013 kommer i slutningen af juli/starten af august.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.