Nyheder — USA 2013

Antikke quilts - min store passion

Slået op af Helene Juul den

Her er et par billeder fra en sjov photo shoot med manden min. Det er nok ikke nogen hemmelighed for nogen, at jeg har en stor kærlighed til antikke quilts og efterhånden også en anseelig samling. 

De fleste af mine antikke quilts er købt på rejser i USA og England, som da jeg f.eks. besøgte Christoper Wilson Tate fra Antique Textiles Companyi London første gang i 2015. Det skrev jeg senere en...

Læse mere →

Ferien er slut og en ny kursussæson kan begynde

Slået op af Helene Juul den

I den komme uge, uge 31 er butikken åben igen efter en dejlig lang sommerferie :-)

Som jeg da vist nok allerede har skrevet en del om i flere blogindlæg så førte sommerferien 2013 os til "The Land of the Frie" ... og bare rolig, der skal nok komme flere indlæg om dette ;-)

Heldigvis har vi også haft et par rigtig gode uger efter USA, hvor Albert stadig havde ferie (han nød en ekstra uges ferie i år)...

Læse mere →

USA 2013, del 2 - New York

Slået op af Helene Juul den

Efter nogen dage hjemme er jeg nu ved at være klar til at fortælle mere om vores USA-rejse. Vaskemaskinen har næsten kørt non-stop siden vi kom hjem, for det var jo ikke bare os, der havde været på ferie. Drengene har både være hos deres mormor og morfar og hos deres far, så der var nok at gå igang med.

Først stop var New York ... og de der har været der selv kan måske nikke genkendende til at...

Læse mere →

Hjemme igen - USA 2013, del 1

Slået op af Helene Juul den

Så er vi hjemme igen fra vores helt igennem FANTASTISKE tur til USA ... New York - New Jersey - Pennsylvania - West Virginia - Ohio - Indiana og Chicago, Illinois. 1600 km har vi kørt ... om ikke på tværs af USA, så dog igennem 6 forskellige stater. Vi har oplevet så meget at hvert sted faktisk fortjener sit eget blogindlæg.

Vi fløj derover og hjem med Aer Lingus fra Hamburg - via Dublin - til New...

Læse mere →

Søndags ferie-planlægning

Slået op af Helene Juul den

Mens jeg har forsøgt at vride det sidste ud af Pinsen har min bedre halvdel og jeg planlagt vores kommende USA-tur til sommer. Det er noget af et job, når man rejser på egen hånd og ikke igennem en rejsearrangør, så alt skal vi finde og booke selv; flyrejser, hoteller, billeje og div. attraktioner mm.

Det bliver en omfattende tur med flere US-destinationer, men i dag koncentrerede vi os om denne by

...

Læse mere →