Hjemme igen - USA 2013, del 1

Slået op af Helene Juul den

Så er vi hjemme igen fra vores helt igennem FANTASTISKE tur til USA ... New York - New Jersey - Pennsylvania - West Virginia - Ohio - Indiana og Chicago, Illinois. 1600 km har vi kørt ... om ikke på tværs af USA, så dog igennem 6 forskellige stater. Vi har oplevet så meget at hvert sted faktisk fortjener sit eget blogindlæg.

Vi fløj derover og hjem med Aer Lingus fra Hamburg - via Dublin - til New York og på tilbageturen hed det Chicago - Dublin - Hamburg, hvor vores bil stod. At udgangspunktet hed Hamburg, skyldes at Albert liiiiige syntes han kunne snuppe et airshow med i Tyskland inden vi drog mod vest ;-)

 
Al den flyvning er ikke sjovt for én (læs mig), der har flyskræk ....
 

Så det var godt jeg havde en "bjørnepote" at holde i og ved ;-)
 
Ja, faktisk er jeg lidt af en "kylling", da jeg heller ikke er helt vild med at køre bil - og da slet ikke på motorvej, så USA's brede motorveje var heller ikke lige min kop the ... ej heller storbyernes heftige trafik ... men bortset fra disse "småting" så var det en FED ferie ;-)
 
Jeg havde på forhånd proklameret overfor Albert at jeg skulle spise mig igennem USA - at vi skulle spise et nyt sted hver dag. Det kom vi nu ikke helt til, men spise det gjorde vi!
 
Der var en masse af denne her slags ... brownies (på en hotelseng i New York)
 
 
og andre lækre kager ... som denne Cobbler fra Chicago
 
 
eller denne "Bear Claw"
 
 
Fast food har vi fået så meget af at vi på et tidspunkt begyndte at "blomstre" som teenagere
 
Flere gange til frokost spiste vi på Subway - det har vi nu også i Århus, men de smagte nu bedre i USA
 
 
Indkøb blev det også til ... på flere planer. Både Albert og jeg fik nye sko - én af os flere end den anden (og nej, det var ikke mig ;-)
 
Både T-shirts og mugs/krus er en stor dille hos min bedre halvdel, men han styrede sig og købte denne gang "kun" 2 nye krus - og jeg købte et enkelt. Det bliver også vanskeligere og vanskeligere at rumme de mange souvenirs i køkkenskabet. Hans T-shirt indkøb gik det dog knapt så godt med at styre. 
 
Jeg købte både sko og tøj til mine drenge ... og amerikansk slik (Hershey bars f.eks.)...og jeg fik også selv et par T-shirts og ikke mindst noget herligt nattøj/hjemmetøj, som Albert mente jeg MÅTTE eje. Det er nemlig alment kendt at jeg IKKE er et morgenmenneske (mine børn lærte for mange år siden IKKE at tale til mig før efter jeg har fået et par kopper kaffe ;-) ... og så er det jo temmelig uheldigt at jeg har valgt at dele mit liv med en, der springer ud af sengen som en Duracell-kanin om morgenen ;-)
 
Et ikke særlig flatterende billede af mig i min pyjamas med påskriften "I dont do mornings" (jeg gør det ikke i morgener)
 
 
 Men, de indkøb som de fleste læsere af denne blog nok finder mest interessant er nok det quilte-relaterede!!!
 
Her er alle herlighederne bare læsset op på bordet i en stor bunke ... jeg skal nok på et andet tidspunkt vise lidt mere detaljerede billeder af de fine sager. Det blev købt stof, bøger og notions i 2 butikker i New York - i 3 butikker i Pennsylvania i henholdsvis Intercourse, Gettysburg og Bedford ... og hele 3 antikke quilts i henholdsvis Springfield, Ohio og Shipshewana, Indiana.
 
 
Tro det eller ej ... så gad jeg faktisk ikke mere quilt, så ingen quiltebutikker blev besøgt i Chicago!
 
Kufferterne er pakket ud og jeg er i fuld gang med vasketøjet (tørrevejret er jo herligt for tiden med både sol og vind) og så skal vores kroppe lige have vendt tiden igen. Vi er sultne og trætte/vågne på de forkerte tidspunkter.
 
Der ligger selvfølgelig en masse mails til mig efter så lang tid hjemmefra ... så TÅLMODIGHED please, hvis du venter på svar fra mig. Jeg vil tillade mig at holde fri resten af ugen her for lige at komme mig over ferien. Det paradoksale er at man ofte trænger til ferie, når man kommer hjem fra ferie, ikke? ;-)
 
Stay tuned for mere nyt fra Vestfronten ;-)
 
Quiltehilsener Helene

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.