Nyheder — mønstre

Har du "udstyret" i orden?

Slået op af Helene Juul den

Det sker at jeg får en henvendelse fra en kunde, der leder efter noget på butikkens hjemmeside, som hun (for det er mest hunkønsvæsener) ikke kan finde ... og jeg HAR mange mange stoffer og meget syudstyr som aldrig er nået på hjemmesiden!

Sommetider skyldes det tiden ... ofte skyldes det tiden. Jeg kan simpelthen ikke følge med at få ting lagt på hjemmesiden, men det sker f.eks. også ofte, at...

Læse mere →

Northern Quilt's design hos Helene Juul Design

Slået op af Helene Juul den

Helene Juul Design er eneforhandler i Danmark af de flotte mønstre fra norske Wenche Wolff Hatling fra Northern Quilts.

Vi har MANGE af mønstrene i butikken ... dog ikke alle ... men skaffer gerne hjem på forespørgsler. Rigtig mange af mønstrene har vi syet op i butikkens egne stoffer og nogle af modellerne har vi også pakket sykits til.

Her er et af Wenches nyere designs, en flot dug "Blåfugl". Her...

Læse mere →

Show off - Peek-a-Boo Bag

Slået op af Helene Juul den

Ja, der er altså ikke tale om nogen, der viser SIG frem - men en ganske smart "anordning", en såkaldt Peek-a-boo-Bag" designet af Sweet Treasures, der pga. "vindue" (= klar plast) nemt og hurtigt giver overblik over indholdet af sytasken. Her er et par versioner syet til butikken af Pia og Maria.


Vi har haft mønstret længe, men det fik fornyet liv, da Beritgik helt amok for nylig og syede...

Læse mere →

Alt det man ikke ser ...

Slået op af Helene Juul den

Kan sagtens være der alligevel... i butikken.
Her mener jeg mønstre, stof, syartikler mm ... så er der noget du mangler og synes du har set et eller andet sted; det kunne være på vores stand på træf, det kunne være på Maria's blog(hun er SUPERGOD til at gøre reklame for mig og min butik), så send mig blot en mail (helene snabela helenejuul dot dk) og spørg. Min hverdag er for stresset og presset...

Læse mere →