Alt det man ikke ser ...

Slået op af Helene Juul den

Kan sagtens være der alligevel... i butikken.
Her mener jeg mønstre, stof, syartikler mm ... så er der noget du mangler og synes du har set et eller andet sted; det kunne være på vores stand på træf, det kunne være på Maria's blog (hun er SUPERGOD til at gøre reklame for mig og min butik), så send mig blot en mail (helene snabela helenejuul dot dk) og spørg. Min hverdag er for stresset og presset med job OG butik til at jeg kan nå at lægge alle varer ind i netbutikken i den fart de ankommer ;-)

Faktisk er det nemmere og hurtigere at lave et blogindlæg ... men det er jo ikke helt det samme. Ikke desto mindre, vil jeg lige vise jer bare et lille udvalg af de nyheder, vi havde med på træf i august.

Der var Maria's "Pretty Happy" taske (opkaldt efter stofkollektionen, den er syet i), her i selskab med hendes "Pretty in Pink" taske (samme model, bare andre stoffer).
Og her kan du se en helt 3. version af samme skønne sag (lånt på Marias blog):

Denne "Pretty Blue" (godt navn, men den er vist mere blåviolet og gulgrøn sagde farelærerinden) er syet af Anne Mette (non-blogger), sød kunde og kursist, der kommer hos mig. Hun købte en fin pakke stoffer på træf, som hun lige tænkte kunne bruges til denne taske ... og den er da bare blevet fin.Taskerne kan syes af Jelly Rolls eller "bare" af restestrimler. De er fine uanset.

Og her er Maria's skønne Babuska grydelapper ... næsten for fine til at blive brugt, men supersøde og pyntelige til køkkenet, ikke sandt?

Åh, der er så mange nye skønne modeller og mønstre ... og efterhånden får jeg vel også lagt dem ud i netbutikken?!?!?

I dag - som jo ellers var en fridag - bød på et par møder på skolen midt på dagen ... og i morges gik jeg død på sofaen efter ungerne var taget i skole, så det er ligesom ikke blevet til så meget af hverken det ene eller det andet i dag.

Den gode nyhed er sykvalmen/sytørken er på retur igen, og at jeg syr igen ... men jeg kan desværre ikke vise noget frem, da det er HEMMLIGT. Jeg syr nemlig på modeller til julekursus og på den sidste blok til en ny BOM.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.