DU2011, mødegang nr. 2

Slået op af Helene Juul den

Jeg kan rigtig godt lide at undervise ... især på kurser og workshops, hvor det ikke "bare" handler om teknik, men om inspiration, farver, udfordringer og flytning af grænser ... kursisternes og mine.

Design Udfordrings kurset (kort kaldet DU) er et af den slags kurser, som har det hele. Jeg kan lide den process, jeg selv er igennem med at vælge farver og stoffer til kursisterne og ikke mindst at udtænke udfordringen. Jeg prøver at være kreativ og opfindsom ... og netop at udfordre og få kursisterne helt derud (rent designmæssigt), hvor de ikke havde søgt ud selv, hvis ikke de var blevet smidt ud i det. Det er nemlig en meget spændende process ... men til tider også frustrerende og svær, når man måske hele sit quilteliv har været vant til "kun" at følge et mønster fra ende til anden og har været vant til at holde sig til det det man kender og er tryg ved. Det er derfor nogle modige piger, der melder sig til dette kursus.

Lørdag den 17. september mødtes vi for 2. gang for at se, hvordan vi hver især havde tolket/fortolket sidste måneds udfordring, som hed "sy blokke der for dig signalerer fart og bevægelse".

Her er de stoffer, de fik udleveret:
Det var meget forskellige bud, der kom på denne udfordring, her er Susannes:
Pia's:
og Grethe's:
Har du lyst til at se flere billeder, så kig forbi DU2011 flickr-albummet

Der er i det hele taget meget at kigge på i butikkens flickr-album. Jeg laver som regel, altid et nyt album, når der sker noget spændende i butikken; kurser, demo'er, julearrangement mm. Her er oversigten over  butikkens gallerier, hvis du vil gemme linket under foretrukne på din computer, så du kan kigge forbi igen.

Jeg er spændt på om jeg til næste gang har - ikke bare udfordret, men måske overfordret mine kursister? Der var i allefald nogle, der gik hovedrystende hjem sidst ;-)
Selv er jeg i den grad overfordret ... jeg kom med én (1 stk) (halv-)færdig blok ... som jeg ikke engang har fotograferet! Jeg BEHØVER jo ikke været med, men har alligevel svært ved at holde mig i skindet, men det er også denne gang gået som det plejer ... vi kommer ikke ret langt og så er jeg håbløs bagud. Ja ja ... vi må jo se om jeg kan indhente det ... jeg BEHØVEDE da heller ikke (igen) at sy i hånden!!!


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.