Har du "udstyret" i orden?

Slået op af Helene Juul den

Det sker at jeg får en henvendelse fra en kunde, der leder efter noget på butikkens hjemmeside, som hun (for det er mest hunkønsvæsener) ikke kan finde ... og jeg HAR mange mange stoffer og meget syudstyr som aldrig er nået på hjemmesiden!

Sommetider skyldes det tiden ... ofte skyldes det tiden. Jeg kan simpelthen ikke følge med at få ting lagt på hjemmesiden, men det sker f.eks. også ofte, at varerne sælger så godt, at jeg har udsolgt inden jeg når dertil. Det skete de første mange gange jeg fik kona cottons pre-cuts hjem. Få dage efter de var pakket ud, var de væk igen.

I dag fik jeg igen sådan en henvendelse. Denne gang var det en af Marias kursister fra i lørdags, der ville høre mere om en lækker saks, hun havde set Maria havde. Det drejer sig om en Karen Buckley saks ... og det gik op for mig, at disse sakse netop falder ind under sidstnævnte kategori "udsolgt stort set i det øjeblik de er oppe af kassen".


Alle Karen Buckley's sakse har et blødt håndtag i gummi, hver størrelse i sin farve. Desuden følger et plastik etui med til dem, som beskytter saksen, når den ligger i din syboks. Karen's sakse er RIGTIG gode, meget skarpe og spidse og de mindsker trevler i stoffet, når du klipper med dem.

Den violette er 7½" (ca. 19 cm) og er en alm. Sysaks, der kan klippe i flere lag stof på én gang. Pris Dkk 249,-. Den blå er 6" (ca. 15 cm) og der er ikke meget andet at sige om den, end at den er mindre end den violette ;-) Pris Dkk 235,-. Den grønne er 4" (ca. 10 cm) og er lidt mere specialiseret idet den er rigtig god til at klippe små dele, buer og spidser fx til applikation. Den er i det hele taget en god størrelse til at have i syboksen, Pris Dkk 180,-. Den røde er  en specialsaks idet saksebladet buer. Det betyder at den er god til at klippe fx tråd-ender af tæt mod stoffet, når du maskin-quilter eller broderer eller applikerer på maskine ... og dermed mindsker risikoen for at klippe i din quilttop. Pris Dkk 205,-

Så kom jeg til at tænke på, hvad jeg ellers havde af lækre ting og sager, der måske ikke var kommet på hjemmesiden. Vi quiltedamer er jo lidt af nogle udstyrsstykker ... især når vi skal "ud af huset" for at sy ;-)

Class Mate er mønster på en rigtig lækker symappe, hvor man har plads til alt det nødvendige, når man er quilter på farten. Mønstret koster Dkk 79,- og vi har sykits (i de viste stoffer eller i andre farver/stoffer efter ønske) til Dkk 349,-

Indvendig har den en masse lommer i klart plastik ... og fin detalje er lynlåse i forskellige farver (vi har lynlåse i MAAAAANGE farver). 


Her ser du Class Mate indvendig. Modellen her er syet op til butikken af Maria Harrits  /foto af husfotografen


Orker man ikke at sy en symappe selv, så kan man for bare Dkk 30,- erhverve denne fine posetaske


Tasken er lavet af plastik og måler 15" x 13-3/4" (ca. 38 x 35 cm) og er fra Colorful Thread Spool Design

En quiltedame med respekt forsig selv skal også have MINDST én nålepude. Hvad siger du til disse yndige blomster, som du både kan "plante" i lidt oasis så de kan pynte på syværelset eller montere med snor på, så du også har din saks lige ved hånden. Mønsteret hedder "Picked Daily" og er af Susan Shore. Det koster Dkk 45,-
Syet for Helene Juul Design af Maria Harrits /foto af husfotografen

Det er også Susan Shore og Maria Harrits, der har været på spil både med symaskine og kameraet med de lige så søde "Cup Cakes Pockets". Sæt en snor/et bånd i og så kan du hænge dem om halsen eller evt. med en sikkerhedsnål på brystet. I lommen kan være en lille saks ... eller måske en mp3 afspiller?


Og i den mere praktiske afdeling har vi denne fine taske "Caddy Pad", der ikke er den dametaske den ligner ... men derimod et smart portabelt "strygebrædt", også fin at medbringe på kursus. Tasken kan foldes ud og pga. det varme-resistente stof, den er foret med, kan du stryge på den, og bagefter bære dit varme strygejern hjem i den ... smart, ikke? Mønster (inkl. det varme-resistente stof) Dkk 149,-

Modellen her er syet for butikken af Pia Vedsted /foto af husfotografen

Nålepuder i mange former og faconer har vi mange af ... og der er sørme en del af dem, som ER kommet på hjemmesiden, se her. Her er f.eks. skildpadderne Henry og Henrietta, syet efter Heather Bailey's mønster "Henrietta" 
Syet for Helene Juul Design af Maria Harrits /foto af husfotografen

Der er sikkert flere "udstyrs-stykker", der ikke er nået frem til netbutikken endnu ... men kig gerne forbi butikken i Kolt og se med egne øjne. Elisabeth åbner igen min lille højtelskede og dybt savnede butik i morgen fra 10-13 ... og der er som altid sycafé fra 10-12.30. I er velkomne!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.