Moda pakke nr 2 - 2014

Slået op af Helene Juul den

I morgen er det den 20. i måneden og dermed tid til Moda abonnementspakke nr. 2 i år. De, der selv henter i butikken kan således afhente deres pakker, når Elisabeth åbner butikken igen på fredag fra 15.17.30 og de pakker, der skal sendes vil blive udsendt i den rækkefølge de bliver betale (fakturas sendes ud indenfor de næste par dage).


Foråret spirer og jeg synes selv jeg har sammensat en rigtig fin stofpakke med forårsstemning.


Denne gang er det en repro-kollektion "Collection for a Cause - Warmth" af Howard Marcus


Denne kollektions stoffer stammer fra en LeMoyne Star quilt fra syet i New Jersey omkring ca. 1830 og er på mange måder lidt udsædvanlig idet man ikke tit ser så tidlige reproduktioner og i de farver.


I butikken har vi flere stoffer fra kollektionen, som ikke bare indholder disse "falmede" røde og den kraftige grønne, som ser næsten helt moderne ud, men også de "cocoa" kolde brune nuancer, som var så specielle for den første del af 1800-tallet og indigoblåt. Vi har også charm pakker i serien ... men det kan ikke nytte at lede efter noget af det i netbutikken, da det ikke er kommet derind endnu ;-)

Moda abonnementspakkerne kommer hver 2. måned og afspejler årstid/højtid og koster Dkk 199,- pr. stk (for 5 x 30 cm) + evt. porto. Læs evt. mere om abonnementet her. Der er ledige pladser, tag kontakt hvis du er interesseret.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.