Northern Quilt's design hos Helene Juul Design

Slået op af Helene Juul den

Helene Juul Design er eneforhandler i Danmark af de flotte mønstre fra norske Wenche Wolff Hatling fra Northern Quilts.

Vi har MANGE af mønstrene i butikken ... dog ikke alle ... men skaffer gerne hjem på forespørgsler. Rigtig mange af mønstrene har vi syet op i butikkens egne stoffer og nogle af modellerne har vi også pakket sykits til.

Her er et af Wenches nyere designs, en flot dug "Blåfugl". Her syet op i kollektionen "Blue Variety" af Jo Morton for Andover Fabrics. Det er Maria, der har været modelopsyer. Mønster koster Dkk 109,-

 
Vi har også pakket sykits til denne dug
 
sykittet indeholder ALT du skal bruge til dugen (på nær volumenvlies og bagside) og koster Dkk 429,-. Sykittet indeholder ca. 2,7 meter stof samt broderitråd og naturligvis mønstret.
 
Dette billede er hentet på Pinterest, hvor du også kan følge mig. Pinterest er som en stor virtuel opslagstavle, hvor man kan "pinne"/sætte ting på . Her "pinner" jeg fotos af quilts og andre ting, som jeg finder inspirerende samt ligger fotos ind fra butikken ... som regel HVER GANG jeg er i butikken. Altså, hurtige snap-shots taget med mobilen ... og ikke de flotte billeder som Albert plejer at tage for mig - som dem i dette blogindlæg.
 
Her er et andet fantastisk design fra Northern Quilts, en pude "Blått til lyst''. Syet op henover sommeren af min søde veninde Anne-Mette, der pga. en knæskade var sat ud af spillet ... men sy kunne hun da med benet oppe. Først syede hun en blå version af puden, som Wenche også har gjort i original mønstret. Til dette formål brugte hun en charmpack "Indigo Crossing"
 
 
Men, så kom vi til at snakke om, at den da også kunne være rigtig fin i rød, så fluks sendte jeg Anne-Mette endnu en charmpack "Chateau Rouge" ... og den er da også bare mums. Her valgte vi at lade være med at sætte yo-yo'er på. Mønster koster Dkk 109,-
 
 
Jeg går  stadig og tømmer kasser fra Træf, men er da ved at være igennem nu. Det betyder også at jeg ikke har fået lagt alle de nye ting ind på hjemmesiden, altså heller ikke de viste mønstre/modeller her, men nu ved I altså at jeg har dem ... og så kommer de på butikkens hjemmeside, når jeg får tid. Man kan altid sende mig en mail, hvis man ser noget her på bloggen eller på FaceBook som man er interesseret i og ikke kan finde i netbutikken.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.