Nyheder — hexagoner

The Wilson-Tate Hexagon Star BOM

Slået op af Helene Juul den

Der er sikkert nogle af jer, som er bekendt med, at en af mine store passioner er quilthistorie ... og at jeg også har en lille samling af antikke quilts. Det har jeg tidligere skrevet om her

Jeg har flere gange lavet både kopier af antikke quilts og såkaldte "adoptations"/fortolkninger af antikke quilts, hvor jeg designet en quilt, som den ville have set ud i "bygone eras".

The Wilson-Tate Hexagon...

Læse mere →

En dag med Petra Prins - Trunkshow & workshop i Coleshill Quilten

Slået op af Helene Juul den

I går lørdag 21. marts oprandt dagen, jeg havde glædet mig meget til ... hvor hollandske quiltshop ejer, quilter, forfatter og stofdesigner Petra Prins skulle komme på besøg hos Helene Juul Design for at give kursus. Også denne gang foregik det i fælleshuset i Hørning, hvor der er lyst og dejligt og god plads.

Det var en fantastisk dejlig dag!
Vi lagde ud med kaffe/the og rundstykker og så et...

Læse mere →

En lap ...

Slået op af Helene Juul den

Uha, jeg har forsømt bloggen, men lidt liv er der da i mig endnu ... men det kniber godt nok med kræfter og overskud til ANDET end "bare" at gå på arbejde. Jeg startede op på skolejobbet igen efter Påske, og selvom jeg kun må arbejde et par timer hver dag er jeg BOMBET og sover resten af min dag væk.

Der bliver derfor ikke lavet særlig meget her ... hverken af den ene eller anden slags. Jeg er...

Læse mere →

Pinsesyning

Slået op af Helene Juul den

Atter udsigt til et par dage med tid til fordybelse i sytøjet ... HERLIGT.

Jeg har derfor fundet en gammel UFO frem og støvet den af ... store hexagoner i lækre farver. Stofferne er ALT MULIGT; designerstoffer, 1930er stoffer, 1800-tals shirtings ... og hvad skabet nu rummer. Bare farven er rigtig, kan det bruges.

Jeg er mere end halvvejs igennem projektet ... så hvis jeg nu prøver at sy lidt mere...

Læse mere →

Håndsyningsklubben Hexagon Hexerier mødtes igen i går aftes

Slået op af Helene Juul den

Torsdag den 18. april var det igen tid til at møde i butikkens håndsyningsklub. Stemningen var god - måske en smule overtræt, men det var også næsten slut på en for nogen lang uge??? ;-)


Husfotografen var tilfældigvis til stede og kunne ikke lade være med at lege med sit nye "fish eye" objektiv ... derfor de sjove billeder.Vi startede med at kigge på "lektierne". Jeg havde bedt kursisterne om at...

Læse mere →