søndagsåbent og Adventsgaver

Slået op af Helene Juul den

I morgen er der atter åbent i butikken fra kl. 13-16. Der er "Værtinde tema", altså fokus på små nemme projekter man kan lave i et snuptag til nogle af julens mange arrangementer, hvor man kan få brug for en lille værtindegave, og vi kigger på nogle af de fine småting, der forhandles i butikken, og som kan være gode gaver til syveninderne. En del af disse vil oven i købet være sat ned i dagens anledning.

Der er desuden "drop in" sycafé. Det koster Dkk 25,- og så giver vi kaffe/the og lidt sødt, så grib sytøjet og kom og hyg dig et par timer og/eller gør en god handel.

billedet lånt her

Vi har også stadig Kaffe Fasset/Rowan stoffer på tilbud til Dkk 95,- pr. meter ... selvom der efterhånden er nogle huller i reolen ;-)

Og det gode tilbud på vat gælder stadig. Dog er Legacy bomuldsvattet nu udsolgt ... men jeg har stadig MASSER af Heirloom 80/20 på bud til Dkk 115,- pr. meter.

Modtager du butikkens nyhedsbrev?
Hvis ikke, skulle du måske overveje det? I morgen, 1. søndag i Advent og de næste 3 søndage er der et GRATIS mønster til nyhedsbrevsabonnenterne. 1. søndag i Advent er det dygtige Maria Harrits, der har designet et rigtig sødt mønster til Helene Juul Designs abonnenter.

Her er et lille smugkig ...som du kan se er det noget, der involverer rød/hvide stoffer og broderi


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.