April kom og gik ...

Slået op af Helene Juul den

Kære bloglæsere ... hvis der stadig er nogle af jer derude???

UPS ... pludselig er der gået 1½ måned uden et ord her på bloggen. Faktisk har jeg ikke skrevet noget siden butikkens fødselsdag. Det er jo ikke fordi, der ikke sker noget i mit og butikkens liv. Der sker måske oven i købet for meget? Det er nemlig stadig ikke hverken fysisk eller psykisk overskud jeg har for meget af.

Uden at ville trætte jer alt for meget med min sygdomshistorie, så er jeg altså stadig langt fra frisk endnu efter mit uheld i januar 2014 ... selvom det de sidste par måneder dog har rykket rigtig godt for mig!

Jeg har i april måned været i praktik i mit eget lærerjob for at se, hvor mange timer jeg kan klare at arbejde, da jeg nu ligesom var nået til en skillevej og der måtte ske noget, hvis ikke jeg pludselig skulle stå uden et job. 1½ års sygemelding er også LANG TID. Desværre er jeg ikke frisk nok til at kunne raskmeldes til en fuldtidsstilling, så det gjaldt om at finde et passende antal timer til mig. Det endte så på, hvad der svarer til en 20 timers stilling, inkl. forberedelse, så nu er jeg raskmeldt til dette. Aftalen jeg har lavet med min arbejdsgiver gælder et år ... og så håber jeg på at det år på lidt lavt blus kan gøre mig helt fit for fight igen. Jeg kan jo desværre høre til de 2%., der ender med varige men efter en hjernerystelse, men jeg er fortrøstningsfuld. Især fordi jeg de sidste 2 måneder har rykket langt mere end jeg har gjort siden januar 2014!

Både herhjemme og på jobbet har man også bemærket det. Mine elever, synes jeg er blevet en strid banan igen ... og min arbejdsgiver har bemærket, at jeg nu også indimellem har noget fornuftigt at sige ;-)

De sidste par måneder har ellers været på mange måder været gode og fremgangsrige...også på syfronten .. idet jeg rent faktisk FIK syet. Efter en lang kedelig vinter, så må der lidt vitaminer til ... og det kan man også få med stof Se f.eks. denne stak


og et par matchende valdani perletråde og en tegning fra bonusdatteren...


og så blev der "klækket" et par fine mug rugs


Vi bliver næsten i samme palette ... selvom de to projekter nu ikke har noget med hinanden at gøre. Maria og jeg havde en sydag. Maria syede hemmeligheder til Træf, og jeg fik arbejdet lidt videre på en gammel UFO, en Design Udfordring fra ... hm 2012 Maria? Det var i allefald det år, hvor vi for første gang udfordrede kursisterne med MODERNE stoffer ;-)

Her er de blokke, som jeg havde lavet det år som udfordringen kørte


Og nu er der kommet endnu en blok til samlingen


Mangler kun et par stykker før jeg kan begynde at sy toppen sammen...

Her i april blev jeg også den lykkelige ejer af denne rulle stof ... fra IKEA 


I ryster måske på hovedet over det .... når man nu har egen butik fyldt med stof?!?! Men, jeg har længe gerne ville have fat i dette til bagsider på mine moderne projekter. En af de moderne skandinaviske quiltere Kviltstina bruger den flittigt på sine tæpper ... som er så fine.

I april fik jeg også færdiggjort en gammel UFO, min Pennsylvania Shoo Fly quilt med blokke fra et blokbytte. Dette skyldtes hovedsageligt at Maria var så venlig at quilte den for mig ... ellers havde den nok ligget i stakken endnu. 


Lukkekanten syede jeg selv på


Dem har også fået en fin broderet label


Mere kan jeg ikke rigtig vise ... for jeg har muligvis solgt mønstret til et magasin


I butikken har der været TRAVLT ... 


... og der er kommet så mange fine nye stoffer hjem!

Jeg ved ikke hvor mange, der nåede til vejs ende i denne blog post, men jeg skal prøve at blive bedre til at lave små mindre opdates indimellem ;-)


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.