Ups ... I did it again (så gjorde jeg det - igen...)

Slået op af Helene Juul den

Efter mit noget klynkende indlæg sidst om det deprimerende i aldrig at gøre noget færdigt, tog fanden ved mig ... og jeg kastede mig over et nyt projekt! ;-)

Det er hemmeligt ind til videre ... så jeg kan kun vise nogle af de strimmler jeg skar for at kunne sy det...


Jeg er ret forhåbningsfuld ifht færdiggørelsen, da dette er et mindre projekt, så det ender helt sikkert ikke som endnu en UFO i bunken ... faktisk er jeg så langt at jeg (hånd-)quiltede på det i går aftes foran tv!

Snart mangler "bare" lukkekanten ... den del af et projekt, som jeg MINDST kan lide at lave. Egentlig lidt underligt, da det jo betyder at et projekt er næsten færdigt.

For mig er det nok selve designprocessen, hvor jeg føler mig inspireret, "researcher" (jeg baserer jo ofte mine design på antikke og/eller traditionelle blokke og quilts), tegner, vælger stoffer mm som "tænder" mig mest. Når først så er der jo "bare" syningen tilbage. Ja, nu ved jeg at jeg sætter tingene lidt på spidsen, for selvfølgelig er PROCESSEN også fin, men inden jeg når at blive færdig med et projekt med HÆNDERNE er jeg forlængst færdig med det i mit hoved ... og er som regel både to, tre og fire projekter længere fremme ... i teorien! ;-)

Hvilken del kan I andre bedst lide? Planlægningen, processe eller det færdige projekt?

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.