Hollandsk Blå - Ny månedsblok

Slået op af Helene Juul denVelkommen til butikkens nye månedsblok, "Hollandsk Blå" !

Endelig er vi klar til at starte på vores nye flotte Broderi & Applikasjons-månedsblokk; Hollandsk Blå, som vi har vist teaser-billleder af henover sommeren/sensommeren!


BOM'en er designet i samarbejde med min gode ven og kollega Wenche Wolff Hatling fra Northern Quilts i Norge, så "Hollandsk Blå" er et rigtig Wolff & Juul design! Quilten har 17 forskellige små broderier, samt et stort midtfelt-broderi, og 34 søde håndsyede applikerede blomster. Du får et udvalg af de lækreste repro-stoffer, krydret med lidt japansk og vævede stribede/ternede stoffer (originalstofferne som ses på fotos så langt vi kan skaffe fra USA). Kanten består af med blokke, og danner et pænt zig-zagmønster som omrammer alle blokkene og den lækreste broderede kant. 


Vi er inspirerede af de fine antikke Hollandske kakler. Alle broderimotiver er tegnet specielt til dette projekt af Wenche, hvorved det hollandske lige har fået et skandinavisk præg og Wenches særlige "streg" er nem at genkende . Ved at bruge forskelllige blå nuancer til broderiene, så fanger vi stemningen fra "Dutch Blue"!


Komplet pakke indeholder:

-mønster på norsk/dansk med mønstertegninger og fotoforklaringer

-applikationsskabeloner (til syning over pap) til ALLE blomsterblokkene

-komplett stof til toppen + lukkekanten + applikastionskanter

-komplett broderikit (aurifil 12wt broderitråd i 4 farver, strygevliesline, broderistof, nåle, optegningspen)


Månedsblokken går over 12 mnd. Vi sender pakker ud hver måned, med lidt forskellig indhold af stoffer og udstyr. Mønsteret er i 12 dele, og kommer som foldet A4 (A5-format).Tilmelding:

Send mig en MAIL med din tilmelding.
Husk at angive om du kun skal købe mønstret eller om du ønsker hele BOM pakken inkl. stof. Angiv desuden også om du  ønsker du at betale månedsvis, altså i 12 dele eller om du ønsker at betale hele BOM'en på én gang.

Pris: 
Dkk 3089,- for stoffer til toppen, inklusiv mønster samt porto (hvis det hele betales på én gang) eller Dkk 260,- betalt med kort via email hver gang vi sender ud. 
Ønsker du kun mønsteret koster det Dkk 589,-,- (inkl. porto).


Tusind tak til de søde piger,der har hjulpet os med at brodere i sommervarmen: Anne-Mette, Eli, Helle, Tina og Tove!

De smukke fotos af taget af  husfotografen


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.