Patchwork Kalender 2015

Slået op af Helene Juul den

Alle gode gange 3 ... så kan man vel godt kalde det en tradition?

Det er i allefald 3. gang at min bedre halvdel, Albert, udkommer med vores fælles lille projekt, en Patchwork Kalender med smukke quilts syet af mig, butikkens undervisere og kunder.

Albert, der udover at være en ivrig modelbygger og skribent til div. internationale model magasiner (altså ikke LEVENDE modeller, men miniature modeller af fly, skibe, tanks mm) er også en meget passioneret fotograf, der arbejder som freelance spot-fotograf for Stiften. Han er manden bag de fleste fotos til butikkens hjemmeside, mine mønstre mm men rejser også Europa på tværs for at fotografere. Især fly og helikoptere og andre "fast moving objects" har hans store interesse.

I dag ankom en kasse med det kommende års Patchwork Kalender og Aviation Kalender


Kalenderne udkommer i et begrænset oplag ... så der gælder først til mølle princippet!
Prisen er Dkk 199,- (+ evt. porto) og begge kan købes i butikken i Kolt, bestilles hos mig eller evt. hos Albert selv på mail: abmmodel@gmail.com

Patchwork kalenderen er som sagt et fælles projekt som vi hygger os meget med igennem året. Det gælder hele tiden om at være opmærksom på at finde de rigtige quilts til de rigtige årstider ... og finde de rigtige (og nye) locations, så hver kalender bliver unik og anderledes.

Nytåret når knapt at være overstået før vi som regel er ude og fotografere de første quilts. Vi er nogle af dem, som håber på sne og hvid vinter så vi kan få nogle fotos med vinter- og julestemning ;-)


Her er vi i Veng ifbm. tøsernes årlige syweekend på Klærke Hostel som ligger rigtig naturskønt. Hvis man synes jeg ser lidt "underlig" ud, så er det ikke helt galt set. Det er ikke lang tid efter min badeværelses-faldulykke, som jeg stadig har mange mén efter. Tøserne syntes jeg skulle komme og være lidt med alligevel, så Albert kørte mig derud lørdag til frokost (da havde de andre været igang med at hygge og sy siden fredag aften). Da vi alligevel skulle ud og køre, benyttede vi os lige af lejligheden til at tage et par billeder.


Da foråret kom og de smukke kirsebærtræer var sprunget ud måtte vi en tur i Mindeparken. Her er jeg fuldstændig væk i blomsterhavet. Efterhånden har jeg vænnet mig til at folk kigger mærkeligt efter os, når vi er på vores små foto-safari'er ;-)


... og der er ikke grænser for hvad fotografen gør for det RIGTIGE billede


Det er ikke altid vi behøver at køre efter gode locations. Mange af billederne tager vi enten i vores egen have eller i området omkring vores hus


 ... og ofte har vi selskab af vores små firbenede "børn", der er nysgerrige og gerne vil være med til løjerne.


Da jeg helst vil have at hvert års kalender indeholder quilts, der syet i det foregående år og som også passer lidt i farve og stil til den pågældende årstid den kommer til at repræsentere og/eller til de omgivelser den skal fotogaferes i, er der altid et større planlægningsarbejde bag.


I år var det ikke svært at finde egnet materiale, da det havde været om ikke særlig produktivt år for mig, der har været syg, så et produktivt år for butikkens undervisere. Her er det den smukke Mrs. Billings, som var butikkens BOM henover 1½ år fra januar 2013 til april 2014.


Her har vi banket et søm i for at få denne kæmpequilt til at hænge på træet .... men psss ... sig det ikke til Elisabeth, som har knoklet med at sy "den gamle dame" ;-)

Midt i sorgen over at have mistet en kær kunde, Inge Mikkelsen, har jeg kunne glæde mig over, at Inges mand har ladet mig arve nogle af Inges UFOer, som jeg og Anne Henriksen har arbejdet på at få færdiggjort i løbet af året. 

Dette gælder f.eks. den smukke "King George III" designet af Sue Ambrose 


I kalenderen kan man finde hele 3 af disse arvestykker fra Inge Mikkelsen, som virkelig er flotte quilts


Et af de allernyeste projekter i kalenderen er den ny Wolff&Juul BOM, "Hollandsk Blå", som er klar til udsendelse indenfor få dage...


Som det ses, så har vi det sjovt, når vi fotograferer...

Ingen af billederne jeg har vist her er naturligvis i kalenderen ... dette er det som man i filmverden ville kalde for "fraklip" ;-)

Skynd dig at send en mail og bestil julegaven til dig selv eller din syveninde ... og måske en Aviation Kalender til manden i dit liv

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.