Julefryd mønster og Give Away

Slået op af Helene Juul den

Siden netbutikken blev "rigtig" butik i 2006 har jeg holdt jule-hygge-kurser; en slags udvidet patchwork café, hvor deltagerne får 5 nye julemønstre lavet specielt til kurset. Efterhånden som jeg har fået mere og mere at lave (og dermed mindre design- og sytid) er det sket et par gange at både min mor Alice og mine søde veninde Maria har hjulpet mig og leveret et mønster. Det gjorde de begge i år og det har været dejligt at opleve at kursisterne var ret begejstrede for alle mønstrene de fik.

Især Marias små broderede juleophæng vakte begejstring ... og nu har hun altså lavet det til et købemønster, kaldet "Julefryd".
Mønstret er klar til salg i butikken fra på søndag, hvor vi har vores årlige julestue i butikken på Kunnerupvej 123 i Kolt (læs mere i denne pdf-fil).
I den forbindelse har Maria udlovet en Give-Away. For at vinde et eksemplar af dette fine mønster som indeholder hele 15 små stitchery juleophæng, 4 kaffeservietter og 1 stk kaffebrik/mug rug OG et sykit med stof nok til at sy alle modellerne (i alt næsten 1,6 m stof!!!) sponsoret af Helene Juul Design (mig, sagde hunden) skal du komme med dit allerbedste anti-jule-stress-råd. Læs mere på Maria's blog og læg en kommentar hos hende for at komme i betragtning til at vinde.

Mønsteret kan naturligvis også købes, hvis man ikke er så heldig at vinde det. Det koster Dkk 99,- pr. stk (+ evt. porto)... og selvom man har fået gratis-udgaven på julekurset, kan det godt være interessant alligevel, da gratismønstret "kun" indeholdt 7 juleophæng og 1stk kaffeserviet mønster ;-)

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.