Julestue & bolt-ends én mas

Slået op af Helene Juul den

I morgen søndag den 11. december er der ekstraordinært åbent i butikken fra 10-14, da vores traditionelle julestue løber af stablen. I den forbindelse er der en mængde gode tilbud; der er flere hundrede stoffer sat ned til bare Dkk 70,- pr. meter (mindstesalg 1 meter) og de sidste par dage har jeg pakket og pakket bolt-ends én mas, som sælges til bare Dkk 55,- pr. meter. Bolt-ends er bare det engelske ord for "resten af stoffet på en bolt/stofrulle", og jeg har gået et par ture i butikken og med hård hånd pillet alle ruller ud, hvor der var mellem 1-4 meter tilbage på ... uanset om det var spritnye stoffer eller nogen, der har stået på reolerne et stykke tid. Prisen er så lav (omkring indkøbspris), at man for at opnå den gode pris, køber RESTEN af rullen, uanset om der er 1, 2, 3 eller 4 meter på.

Herover ser du kufferten, der indeholder 1800-tals repros bolt-ends. De er pakket og lige til at snuppe med, prisen står på, men der er meget meget mere ...

Desuden er der -15% på alle bøger ... og mange andre gode tilbud fra Helene Juul Design
Igen i år har jeg inviteret en masse dygtige kunsthåndværkere og patchworkpiger, der sælger hjemmelavede brugs- og pynteting, både fra forretningen og fra et telt, vi har slået op i gården. Desuden vil der være patchwork,  keramik fra Sorring Lervare, nisser fra ES Design og meget mere. Desuden deltager i år Anne Marie Ohn fra Garden Lux med bl.a. håndlavet julepynt, zinkpynt, julekugler, små lanterner, lysholdere, dekorationsmaterialer (ikke gran), zinkfalde og skjulere, gaverideer og gadgets.

Ses vi?

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.