Verden kører ... for stærkt

Slået op af Helene Juul den

Søndag morgen vågnede jeg og var så svimmel, at jeg straks faldt tilbage i sengen igen, da jeg forsøgte at rejse mig. Siden da har verden kørt ... lidt for stærkt for min smag, så i dag er jeg hjemme fra arbejde og tager verden i så roligt tempo som mulig ... og tænker heller ikke at jeg skal afsted i morgen.


Den forgangne forlængede weekend i forbindelse med Bededag blev ellers brugt i butikken sammen med den sædvanlige søde og trofaste flok piger, der hjælper mig hver gang, jeg har brug for det - som f.eks. i anledning af Træf.

Vi skar stof og pakkede stof og sykits og mønstre til den store guldmedalje. Det hele må nødvendigvis være hemmeligt lidt endnu, men jeg kan godt vise lidt stemningsbilleder fra weekendens pakkeri uden at afsløre for meget ;-)

lækkert stof i lange baner ... flittige hænder der folder og pakker


 og her er Nanny der har et udpræget talent for at pakke kits fristet og nysgerrig?

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.