Café aflyst i aften

Slået op af Helene Juul den

I aften skulle der have været patchwork-café i butikken. Jeg har skrevet til de 3 (2 x Susanne og Bente), der stod på min liste over deltagere, men fandt ud af her i formiddag, at der var et par stykker mere, der troede de skulle komme i aften, selvom de af en eller anden årsag IKKE stod i min mappe.

Efter mit computer-crash har jeg mistet mange filer - bl.a. den hvor jeg også noterede deltagere på kurser og cafeer. Det betyder at jeg ikke kan dobbelttjekke mine "bookinger" som jeg plejer at gøre - og derfor denne fejltagelse. Og da der jo kan sidde flere derude bag skærmen, der havde regnet med, at de skulle komme og hygge og sy i aften, kommer beskeden også lige her.

Så for at gøre en kort historie endnu kortere ... der er ingen café i aften, da jeg stadig sejler rundt som en beruset sømand her ... og det lyder altså sjovere end det er, skulle jeg hilse og sige ;-)

Billedet lånt her


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.