Spændende brev fra "Down Under"

Slået op af Helene Juul den

Jeg har mange syveninder rundt omkring i verden. En af dem er Wendy som jeg efterhånden må have kendt i omkring 10 år. Vi har aldrig mødtes, da hun jo sidder på den anden side af jorden, men "traf" hinanden på nettet og kommunikerer via emails og vores blogs. Igennem årene har vi bytte adskillige blokke og lavet Round Robins sammen. Wendy er en meget dygtig quilter og har ofte fået sine quilts publiseret i Australian Patchwork & Quilting. Da Wendy høre om mine kasser, tilbød hun at sende nogle rester ... og de kom så i dag.
Ja rester og rester .. det var en pæn stak stoffer ... og mange af dem har jeg aldrig set før. Wendy er lidt ældre end mig og har syet i mange år og har samlet på reprostoffer fra før jeg vidste hvad det var.
Med i pakken var også det nyeste eksemplar af Australian Pachwork & Quilting, hvor ikke bare Wendy men også andre australske sybekendte har møntre i, så det var rigtig dejligt. Og Wendy havde også været så venlig at finde marts udgaven af Quilter's Companion som havde Civil War Tema, som jo liiiige er noget for mig, så nu vil jeg smække benene op i sofaen og hygge mig lidt med en kop kaffe og dejlig australsk inspiration.

Weekenden er jo først lige startet for mig ... og i aften har jeg lovet mig selv at jeg har lov til at holde fri og må derfor sy lige det jeg vil (læs = kasser), så må søndag blive jobbe-dag igen. Der skal sendes fakturas ud på repro-abo pakke nr. 30 som er klar og butikken skal opdateres med nye bøger og magasiner ... åh ja, så er der vist også et par diktater, der skal rettes. Altså som sædvanlig nok at gøre ;-)

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.