Mors dag & Tumbling Blocks

Slået op af Helene Juul den

Som mange andre mødre landet over er jeg også blevet lidt forkælet i dag. I morges var der fin pakke fra kattene (!!!! ... åh mon ikke det var Albert, der havde en finger med i spillet???) med min yndlings BH fra Change, og da ældstesønnen kom hjem fra job her i eftermiddag, medbragte han røde roser og chokolade!

Jeg håber også at alle I andre kvinder derude omkring (frivilligt barnløse eller ej) har haft en dejlig solskins søndag?

Det var ellers alletiders dag at tilbringe ude, men bortset fra en omgang ophængning af vasketøj har jeg faktisk siddet inde hele dagen og arbejdet foran computeren. Der er bl.a.blevet sendt fakturas ud på WJCC's Repro-abonnement og abonnementspakkerne bliver sendt ud i den rækkefølge, de bliver betalt.
Denne gang (og resten af året) er temaet den Amerikanske Borgerkrig og pakke nr. 30 handler om "Southern Belles, Sydens prinsesser". Denne periode er en rigtig spændende era i Amerikansk kultur- og quiltehistorie og stofferne fra den periode er bare mums. Denne pakkes stoffer er nogle ret lækre violette, beige og lyse stoffer og modellen er et (dag-)bogs omslag.

Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med de kommende pakker, da især Civil War perioden optager mig meget og håber vores abonnenter tager godt imod dem, som de plejer. Hver gang vi har færdiggjort endnu én pakke (dette var nr. 30), så tænker jeg, at dette er vores hidtil bedste. Af en eller anden årsag løber vi aldrig tør for ideer og inspiration til dette abonnement ... som jeg godt tør sige ikke findes magen til! Jeg har pt. ikke ledige pladser på abonnementet, men det er muligt at komme på venteliste. Derimod har Wenche ledige pladser, så tag kontakt til hende, hvis du er interesseret i et abonnement: wenche@northernquilts.no

Der har også været tid til lidt lystbetonet og syrelateret i denne weekend, og jeg har fået syet lidt videre på mine kasser/tumbling blocks. Inspireret af Marie fik jeg lyst til at se dem "samlet" og lagde dem ud på græsplænen her sidste på eftermiddagen. Farverne er ikke helt som de skal være pga. den sene eftermiddagssol, men man fornemmer tydeligt at quilten tager form. Jeg nu 49 kasser, men det er nok kun ca. 1/3 af, hvad jeg skal bruge, for dette skal (selvfølgelig) være et tæppe. Dem kan man nemlig ikke få for mange af! ;-)
Fortsat god søndag ... hvad der nu er tilbage af den!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.